Talent partners

Partners header

Jaarlijks studeren in juni een 200-tal Belgische en internationale Young High Potentials af van onze voltijdse masterprogramma's. Antwerp Management School biedt hen een Career Management Service aan en faciliteert zo de wederzijdse kennismaking tussen gekwalificeerde studenten en geïnteresseerde bedrijven.

Talent Partners krijgen de mogelijkheid om een structurele rekruteerder te worden aan Antwerp Management School.

Een talent partnership laat je toe om:

• uw bedrijf op verschillende momenten doorheen het jaar voor te stellen
  • uw employer brand te boosten in onze business school
  • het juiste talent te rekruteren op onze Career Days
  • een bedrijfsbezoek te organiseren
  • het Master CV Book te verkrijgen
  • ongelimiteerd vacatures te verspreiden naar huidige AMS studenten en alumni
  • business cases voor te leggen en samen innovatieve ideeën te generen
  • etc.

Ook voor korte termijn rekruteringsnoden biedt het Career Management Service team op maat mogelijkheden aan.

Huidige talent partners

Hilti

Als je nieuw bent in de industrie heb je wellicht nog niet van ons gehoord. Wij leveren vernieuwende gereedschappen, technologieën, software en diensten voor de internationale bouwsector. Met meer dan 75 jaar ervaring zijn wij trots op onze geschiedenis en wereldwijde reputatie op vlak van revolutionaire producten en uitzonderlijke diensten. Met zo’n 25.000 mensen in meer dan 120 landen zijn wij de perfecte plek voor jou om te leren, groeien, werken aan je carrière en te laten zien wat je waard bent.

PwC

We guide. We support. You grow.
What comes to mind when you think of PwC? Audit? Tax? Accounting? Consulting? We’re all of those things - and so much more. Solving problems is the very core of what we do.

The world’s evolving at an unprecedented pace, and we’re here to help you ride the wave of change. Just as we help clients meet their challenges head-on to stay ahead of the curve, we support you along your career path so you can grow in a valuable and sustainable way. How? Through coaching, continuous learning, expert colleagues, flexibility, cutting-edge technology and the freedom to evolve. So that together, we can impact others in a meaningful way.

Discover where your talent can take you! Visit https://www.pwc.be/en/careers.html and apply now!

Randstad

Bij Randstad staan mensen altijd centraal. Randstad is in België een belangrijke human resources dienstverlener: uitzendarbeid, rekrutering en selectie, outplacement, opleidingen, inhouse kantoren, human resources projecten, payrolling en projectsourcing. We zijn een vertrouwde partner in de technologiegedreven wereld van HR. In een wereld waarin technologie een hoofdrol speelt, heeft Randstad meer dan ooit oog voor ù. Echt luisteren naar wie u bent en waar u heen wilt. Zo bouwen we een persoonlijke band met u op en gaan we samen vooruit. Tech & Touch, elkaar versterkend. Randstad. Human forward.

Accenture

Accenture lost de meest complexe uitdagingen van haar klanten op door het leveren van unieke diensten in technologie, strategie, consulting en operations. We werken samen met meer dan driekwart van de Fortune Global 500 om innovatie te stimuleren en de manier waarop de wereld werkt en leeft te verbeteren. Met expertise in meer dan 40 industrieën en op alle bedrijfsniveaus leveren we oplossingen voor een veeleisende, nieuwe digitale wereld.

Mars

Wil jij werken voor en met een aantal van de meest geliefde merken in de wereld?

Wij nodigen je uit Mars te ontdekken, net als onze andere globale, iconische merken als Pedigree®, Whiskas®, M&M’s®, Snickers®, Mars®, Twix®, Uncle Ben’s® en vele andere. Aan de hand van onze vijf sterk geïntegreerde principes willen wij ‘Growth We Are Proud Of’ leveren en zo het meest ‘teruggevende’ bedrijf in de wereld worden. Onze commerciële afdeling in België is te vinden in Zaventem.

Wij bieden jou een uitdagende Masterclass Sales om jouw carrière te starten bij ons familiebedrijf.

Voel je je nu al uitgedaagd? Aarzel niet om ons te contacteren!

Word een partner

Geïnteresseerd om samen waarde te creëren? Word nu partner van Antwerp Management school. Neem contact op en ontdek wat AMS voor jou kan betekenen.

Structural or knowledge partners

Linda Pauwels