Welk invloed heeft je werkplek op je productiviteit? NNOF en Care gaan met Antwerp Management School in zee om dit uit te zoeken

17 mei 2017

De bedrijven NNOF en Care (2 vennootschappen van de Vebego Holding) worden samen Kennispartner van Antwerp Management School (AMS).  Hierbij treden ze toe tot het Expertisecentrum Next Generation Work van AMS dat zich hoofdzakelijk toelegt op onderzoek  en de ontwikkeling van een duurzame visie op HRM, werk, loopbanen en organisaties.  Via samenwerking met diverse partners komt het Expertisecentrum tot inzichten en praktische oplossingen die in heel wat organisaties hun ingang vinden. Voor het onderzoek naar de effecten van de werkplek op de productiviteit van werknemers, is AMS een kennispartnerschap aangegaan met NNOF en Care. De overeenkomst ging in op 5 mei 2017 en loopt voor een termijn van drie jaar.

Bart Cambré, Associate Dean of Research en lid van het Expertisecentrum Next Generation Work, licht het project toe: “Dankzij het partnership met NNOF/Care kunnen we bij Next Generation Work een nieuwe onderzoekstak uitbouwen. Onderzoek naar invloed van de werkplek op productiviteit kent een lange traditie, maar wordt ook steeds relevanter door veranderingen in de organisatie van werk. Denk maar aan flexibele werkplekken en co-working spaces. We kijken er alvast naar uit om met het onderzoek van start te gaan en om een betekenisvolle bijdrage te leveren voor onze nieuwe partner NNOF/Care en voor de bredere praktijk.”

Wim Loncke , CEO Care: “NNOFCARE ondersteunt bedrijven om hun werkomgeving te optimaliseren en zo het welzijn en de productiviteit van hun medewerkers te bevorderen. ‘Meten om te weten’ is ons motto, en daarom hebben we gekozen voor een partnership met Antwerp Management School.”  “Dankzij wetenschappelijke onderbouwing kunnen we in de toekomst bedrijven nog beter ondersteunen, om werkplekken te creëren waar medewerkers graag en goed werken. We kijken er dan ook naar uit om als partners aan de slag te gaan”, vult  Didier Pierre , Voorzitter PMC Holding, aan.

Perscontact

Anja Tys, Corporate Marketing Communication Manager, anja.tys@ams.ac.be 
T+32 3 265 47 33 of  M+32 486 494 387

Dirk Coffé , Business Development Nnofcare, dirk.coffe@vebego.com
M.+32 475 280 540

Over Antwerp Management School

Al ruim vijftig jaar geeft Antwerp Management School met kwalitatief  hoogstaande managementopleidingen en onderzoek een krachtige impuls aan economische en sociaal-maatschappelijke activiteiten in België en ver daarbuiten. Als bewijs voor haar permanente aandacht voor de kwaliteit van de opleidingen heeft AMS de AACSB- en NVAO-accreditatie ontvangen en is de school opgenomen in de Financial Times Rankings.

Over NNOFCare

NNOF en Care maken beiden deel uit van VEBEGO, een Europese groep van dienstverlenende bedrijven op het gebied van schoonmaak, personeelsdiensten en zorgondersteuning.
NNOF (Nearly New Office Facilities) biedt diensten aan voor bedrijven om circulair om te gaan met hun kantoormeubilair. NNOF ontwikkelt en produceert in eigen atelier op basis van bestaande grondstoffen van de klant.
Care is een schoonmaakbedrijf met meer dan 1100 gemotiveerde en goed opgeleide schoonmakers in heel België. Het bedrijf heeft ervaring met gespecialiseerde opdrachten en streeft een  duurzame aanpak na. Care is actief bezig met MVO.