Executive Master in Persoonlijke Financiële Planning

Volg deze flexibele diepgaande opleiding en word een betrouwbare financiële topadviseur in inkomens- en vermogensstructuring.

DOWNLOAD DOWNLOAD

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma? Ik kan je helpen. 0032 (0)475 60 22 82

Prijs € 13.900 (vrijgesteld van btw)
Start datum 20 september 2018
Duur 2 jaar, deeltijds

Beleggingsleer
20/9/2018 tem 14/2/2019
Donderdagnamiddag- en avond
Successieplanning
19/2/2019 tem 13/6/2019
Dinsdagnamiddag-en avond of woensdagnamiddag-en avond
Pensioenplanning
3 september 2019 tot 8 oktober 2019 Dinsdagnamiddag-en avond
Fiscale planning
15 oktober 2019 tot 17 december 2019
Dinsdagnamiddag-en avond

Telkens van 13u tot 20.45u

Kosten
  • Volledig Programma Executive Master in de Persoonlijke Financiële Planning € 13.900 (vrijgesteld van btw)
    Inclusief: documentatie, syllabi, catering.
  • De facturatie kan gesplitst worden over 2 jaar.
Financiële voordelen
  • Early Bird tarief: als je inschrijvingsprocedure is afgerond en je voorschot van € 1.000 betaald vóór 31 mei 2018, dan krijg je een Early Bird tarief van € 12.900 (vrijgesteld van btw).
  • KMO portefeuille: Vlaamse KMO’s genieten 30 tot 40 % subsidies van de Vlaamse Overheid.
  • Er is een gelijkaardige subsidie beschikbaar voor KMO’s gevestigd in Brussel.
  • Publieke en social profit sector: deelnemers uit publieke en social profit organisaties genieten aangepaste voorwaarden. Neem hiervoor contact op met de programmamanager.

• Antwerp Management School
    Boogkeers 5
    2000 Antwerpen
    België

Toelating

Voorwaarden

Je beschikt minstens over een bachelordiploma en enkele jaren relevante werkervaring. Voorkennis op het vlak van beleggingen en financiële markten, fiscaliteit, burgerlijk recht en handelsrecht is een vereiste.

Procedure
  • Stap 1: Maak een profiel aan en vul, vrijblijvend, het online applicatieformulier in. Voeg de opgevraagde documenten toe.
  • Stap 2: We plannen een persoonlijk intakegesprek op onze campus of over Skype in.
    Tijdens dit gesprek peilen we naar jouw motivatie om de opleiding te volgen, je ervaring, of het programma voldoet aan jouw verwachtingen en of je als kandidaat past binnen de doelgroep.
  • Stap 3: Als je kandidatuur wordt goedgekeurd, ontvang je een link om finaal in te schrijven.

Applicatiedeadline

Wij laten slechts een beperkt aantal studenten toe, en raden je daarom aan zo snel mogelijk je applicatieproces te starten.

Next steps

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma? Ik kan je helpen.

Bert De Vos, Program Manager

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma?
Ik kan je helpen.
 0032 (0)475 60 22 82