https://www.antwerpmanagementschool.be/
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/programma/executive-master-publiek-management
Executive Master in Publiek Management
https://www.antwerpmanagementschool.be/programma/executive-master-publiek-management/getuigenissen
Getuigenissen

Master in Publiek Management

Banner Executive Master in Publiek Management

Getuigenissen

De beste publiciteit voor onze Master in Publiek Management komt van de mensen die al zijn afgestudeerd en nu volop voordeel halen uit hun nieuw vergaarde kennis in een boeiende internationale carrière of een persoonlijke uitdaging.
Onze alumni zijn echte ervaringsdeskundigen die je uitleggen hoe zij het programma hebben beleefd, hoe het hun carrière en hun leven veranderde en hoe het hen hielp te groeien.
We nodigen je uit om deze getuigenissen te bekijken en je onder te dompelen in het leven van een MPM student aan Antwerp Management School.

"Het aantal vakdomeinen en kapstokken die men aanreikt, is heel breed. De evaluaties zijn allemaal grondige uitwerkingen van de wetenschappelijke inzichten in reële case-studies en toepassingen vanuit de werkvloer. Met het van buiten blokken van wat begrippen kom je er niet en juist daarom blijft er zoveel meer van hangen: je denkwijze als ambtenaar of manager verandert echt wel."

— Erwin Van San, Alumnus 2014

"Je neemt heel wat nieuwe bagage mee bestaande uit theorie en ervaringen uit de praktijk én je hebt een aardig netwerk aan nieuwe contacten opgebouwd. De moeite waard!"

— Nele Deprez, Alumna 2010

In de periode nadat ik mijn master's degree in administration had behaald, is de theorie rond bestuur en publiek management veel veranderd. Denk maar aan het dorp- en provinciebesluit en hun innovaties. De Master in Publiek Management reageert hierop met een aantal zeer mooie managementcursussen en een even geweldige faculteit. Absoluut de moeite waard!

— Nele Deprez, Alumna 2010

"De master draagt enerzijds specifiek bij tot een verdere professionalisering van de individuele cursisten en anderzijds algemeen tot een verdere transitie naar bedrijfsmatig werken in de publieke sector."

— Herman Panneels, Alumnus 2009

Boogkeers
Inge salden

Een vraag over dit programma?

Inge Salden

Tel: +32 3 265 46 31

Close

Een vraag over dit programma?