Executive Master in Publiek Management

DOWNLOAD DOWNLOAD

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma? Ik kan je helpen. +32 3 265 46 31

Prijs € 8.900 (vrij van btw)
Startdatum 24 september 2019
Duur 2 jaar, deeltijds
  Elke dinsdag, van 13:30 tot 21:00, behalve in de schoolvakanties

Inclusief: documentatie, syllabi, handboeken, catering.

Exclusief: reiskosten, kosten van het residentieel seminarie.
Residentiële kosten bedragen € 250, excl. btw.

De facturatie kan gesplitst worden over 2 jaar.

Financiële voordelen
  • Early Bird voordeel van € 900 bij volledige applicatie voor 31 maart 2019.
  • KMO portefeuille: Vlaamse KMO’s genieten 30 tot 40 % subsidies van de Vlaamse Overheid.
  • Er is een gelijkaardige subsidie beschikbaar voor KMO’s gevestigd in Brussel.

Locaties

Antwerp Management School
Boogkeers 5
BE-2000 Antwerpen
België

Toelating

Voorwaarden

Je beschikt over een masterdiploma en minstens 3 jaar relevante praktijkervaring in de publieke sector.

Procedure
  • Stap 1: Maak een profiel aan en vul, vrijblijvend, het online applicatieformulier in. Voeg de opgevraagde documenten toe.
  • Stap 2: We plannen een persoonlijk intakegesprek op onze campus of over Skype in.
    Tijdens dit gesprek peilen we naar jouw motivatie om de opleiding te volgen, je ervaring, of het programma voldoet aan jouw verwachtingen en of je als kandidaat past binnen de doelgroep.
  • Stap 3: Als je kandidatuur wordt goedgekeurd, ontvang je een link om finaal in te schrijven.

Applicatiedeadline

Wij laten slechts een beperkt aantal studenten toe, en raden je daarom aan zo snel mogelijk je applicatieproces te starten.

Next steps

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma? Ik kan je helpen.

Inge Salden, Program Manager

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma?
Ik kan je helpen.