Kom op gesprek  Elke dinsdag van 16u tot 19u Maak een afspraak

Executive Master in Publiek Management

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma?
Ik kan je helpen.

Contacteer Ellen Download

Prijs € 8.500 (vrij van btw)
Startdatum 26 september 2017
Duur 2 jaar, deeltijds
  Elke dinsdag, van 13:30 tot 21:00, behalve in de schoolvakanties

Inclusief: documentatie, syllabi, handboeken, catering.

Exclusief: reiskosten, kosten van het residentieel seminarie.
Residentiële kosten bedragen € 250, excl. btw.

De facturatie kan gesplitst worden over 2 jaar.

Financiële voordelen
  • Early Bird tarief voor de opleiding die start in najaar 2017: is je inschrijvingsprocedure afgerond en voorschot van € 750 betaald vóór 31 mei 2017, dan krijg je een Early Bird tarief van € 7.750 (vrij van btw).
  • KMO portefeuille: Vlaamse KMO’s genieten 30 tot 40 % subsidies van de Vlaamse Overheid.
  • Er is een gelijkaardige subsidie beschikbaar voor KMO’s gevestigd in Brussel.

Locaties

Antwerp Management School
Sint-Jacobsmarkt 9-13
BE-2000 Antwerpen
België

Toelating

Voorwaarden

Je beschikt over een masterdiploma en minstens 3 jaar relevante praktijkervaring in de publieke sector.

Procedure
  • Stap 1: Start je kandidaatstelling (vrijblijvend) door het kandidaatstellingsformulier in te vullen.
  • Stap 2: Je ontvangt per mail de link naar het vervolg van je kandidaatstelling.
  • Stap 3: Een face-to-face intakegesprek op onze campus of over Skype.
    Tijdens dit gesprek peilen we naar jouw motivatie om de opleiding te volgen, je ervaring, of het programma voldoet aan jouw verwachtingen en of je als kandidaat past binnen de doelgroep.
  • Stap 4: Indien je kandidatuur is goedgekeurd, ontvang je een link tot inschrijven.

Applicatiedeadline

Wij laten slechts een beperkt aantal studenten toe, en raden je daarom aan zo snel mogelijk je applicatieproces te starten.

Ellen Verschooren, Director Business Development Public & Social Sector