https://www.antwerpmanagementschool.be/
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/programma/executive-master-publiek-management
Executive Master in Publiek Management
https://www.antwerpmanagementschool.be/programma/executive-master-publiek-management/waarom
Waarom AMS?

Master in Publiek Management

Banner Executive Master in Publiek Management

Waarom AMS?

1. Uniek programma

Dit programma is de enige Nederlandstalige master-na-master in publiek management in België voor professionals uit de publieke sector.

2. Aangepast aan jouw werksituatie

Deeltijdse formule, uurrooster en specifieke onderwijs- en evaluatievormen zijn afgestemd op professionals.

3. Expertise & praktijkgericht

Onze docenten zijn experts in hun vakgebied met affiniteit voor publieke en social profit organisaties. Ze combineren academische expertise met uitgebreide praktijkkennis. Via cases en oefeningen leg je voortdurend de link met de praktijk.

Meer info over AMS

4. Kwaliteitsvol netwerk

Je maakt deel uit van een heterogeen netwerk van ervaren en hooggeschoolde professionals uit het publieke domein: dit zorgt voor een maximale kennis-en ervaringsuitwisseling.
Na afstuderen kun je je ook aansluiten bij PuMa, de alumnivereniging van al onze opleidingen in publiek management. PuMA wil inspireren tot een betere overheid - via lezingen, kritische reflecties en netwerken. PuMA organiseert per jaar 2 grote evenementen en daarnaast kleinere bijeenkomsten rond specifieke thema’s. Lees hier meer over het afgelopen congres Overheid of Overhead.

5. Masterproef: return on investment

De masterproef, het sluitstuk van de opleiding, is een absolute return on investment: Niet zelden wordt een organisatievraagstuk uitgewerkt dat in andere gevallen bij een consultant zou worden neergelegd. Vaak is de masterproef ook de aanzet voor verdere professionele projecten, studies, publicaties of aanbevelingen.

6. Uniek skill lab leiderschap

Waar komt je leiderschap vandaan, waar sta je en hoe wil je ermee verder? Aan de hand van actuele wetenschappelijke inzichten en zelfreflectie schrijf je je eigen leiderschapsverhaal.

Boogkeers
Inge salden

Een vraag over dit programma?

Inge Salden

Tel: +32 3 265 46 31

Close

Een vraag over dit programma?