Executive MBA Moscow

Executive MBA Moscow

Executive emba

Waarom AMS?

Antwerp Management School is de leidende Business School in België, de onbetwiste leider op het gebied van professionele omscholing van uitvoerend managementpersoneel (uitvoerend onderwijs en herscholing). Antwerp Management School positioneert zich als een 'jonge school met eeuwenoude tradities van bedrijfseducatie'. Deze leidende business school van België heeft meer dan 150 jaar ervaring in business education en nauwe banden met het Belgische en Europese bedrijfsleven.

Een betere plaats om de positieve trends van internationalisering en globalisering van het bedrijfsleven te bestuderen is er niet. Vlamingen spreken gemiddeld 3-4 talen; ze staan open voor internationale samenwerking. Hier zijn ze in staat om zaken te doen en leren ze al jarenlang hoe ze dit succesvol moeten doen.

1. Echt internationaal onderwijs

We ontwikkelen en leiden leiders op in een dynamische internationale zakelijke context, dompelen ze onder in de wereldwijde zakelijke gemeenschap en geven hen toegang tot wereldwijde bronnen, wat belangrijk is voor hun toekomstige carrière. Als onderdeel van het MBA-programma bezoekt u China en de Verenigde Staten, krijgt u de kans om intensief samen te werken met EMBA-studenten uit Rusland, China, de Verenigde Staten en Europese landen.

De eerste plaats die ons internationale EMBA-programma inneemt in de Financial Times-ranglijst, geeft aan dat het een internationaal toonaangevend programma is waardoor u uw eigen MBA-netwerk over de hele wereld kunt uitbreiden. Dit duidelijke voordeel is niet terug te vinden bij lokale of regionaal gerichte MBA-programma's.

2. Basismodules

De kernmodules van ons EMBA-programma zullen u in staat stellen om een betrouwbaar algemeen managementonderwijs te krijgen dat het hele scala aan managementfuncties en zakelijke disciplines bestrijkt die door miljoenen bedrijven over de hele wereld worden gebruikt.

3. Master's consulting project

Wat is er fijner dan werken aan een echt project waarbij je je kennis in de praktijk kunt brengen en het gevoel hebt dat je echt efficiënt bent in het omgaan met de taak? Het consultingproject van de master lost een reëel bedrijfsprobleem op of berekent bedrijfsontwikkelingsmogelijkheden die EMBA-studenten individueel of in een groep uitvoeren onder begeleiding van een gekwalificeerde faculteit en bedrijfsleider.

Het bedrijf zal uw bijdrage waarderen als een frisse blik op het probleem en nieuwe ideeën brengen. Een gevoel van tevredenheid en trots dat u zult ervaren bij het presenteren van uw project, zal u een voorproefje geven van toekomstige prestaties. Het consulting project van de master geeft je ook de kans om te schitteren "in je kantoor", en toont je nieuwe reeks vaardigheden en kennis.

4. Kleine groepen

Om een individuele aanpak te garanderen, organiseren we lessen in een omgeving waar u het middelpunt van de aandacht bent. Ons doel is om elk jaar tot 30 ervaren, ambitieuze Executive MBA-cursisten aan te werven. Door te werken met kleine groepen, bieden we elke deelnemer de voordelen van een individuele, persoonlijke benadering. De kleine groep stelt u in staat de kwaliteit van de academische en praktische inhoud van het programma naar behoren te controleren, evenals de mate van uw individuele deelname aan het leerproces en uw vooruitgang.

5. Moskou

De AMS EMBA deelt alle kernwaarden van Moskou: innovatief, een dynamisch en ondernemend karakter, en een ideale internationale omgeving om uw volledige potentieel te ontketenen en een succesvolle wereldleider te worden met een 21e-eeuws wereldbeeld. Tijdens het studeren aan AMS zul u de stad leren kennen en er weg van zijn!

6. Financial Times-beoordeling

De London Financial Times is een van 's werelds meest gerespecteerde beoordelingsorganisaties voor het evalueren van educatieve services. Ons EMBA-programma bezet altijd de topposities in deze beoordeling (consistent gerangschikt in de top 100 van de wereld). Dit bewijst eens te meer dat AMS je een eersteklas EMBA-programma biedt, dat je zorgvuldig voorbereidt op een internationale carrière. Hoewel de methodologie van Financial Times bijna geen rekening houdt met de urgentie van het ontwikkelen van persoonlijke of leiderschapsvaardigheden (gebieden waarop onze EMBA uitstekende resultaten oplevert), biedt het een goede analyse van een aantal belangrijke aspecten van MBA-onderwijsprogramma's.

Boogkeers
Jeroen martens