Executive MBA

Heb jij een brandende ambitie om te veranderen, streef je naar een internationale carrière en heb je behoefte aan een flexibele maar kwaliteitsvolle opleiding? Ontdek de AMS EMBA.

Is onze EMBA geschikt voor jou?
Ik ben klaar voor al je vragen.

Overzicht

Dit Executive MBA programma zou wel eens iets voor jou kunnen zijn. Jazeker, stel jezelf de vraag…

Als je je management- en leiderschapsvaardigheden wil verbeteren, je persoonlijke vaardigheden en communicatie wil ontwikkelen, als je houdt van leren in kleine groepen, met intensieve begeleiding en docenten die je het hele programma door steunen, als je de ambitie hebt een internationale carrère uit te bouwen (of er veel interesse in hebt)… dan kan deze  EMBA geknipt zijn voor jou.

EMBA-participants-3.jpg

Nr. 1 in internationale EMBA's

De Executive MBA van AMS wordt beschouwd als de toonaangevende Executive MBA in de Benelux omwille van de internationale inhoud en de ruime ervaring*. Als jij de ambitieuze droom hebt een internationale carrière uit te bouwen, dan zul je ontdekken dat wij de beste voorbereiding bieden die in EMBA-opleidingen te vinden is.

*Volgens de Financial Times Ranking van 2017

Meer weten over de Internationale Focus van het programma

Klasprofielen

Een van de krachtigste kenmerken van onze EMBA is de geweldige mix van mensen die deelnemen aan het programma. De verschillende achtergronden, elk met een eigen reden om de Executive MBA te volgen, bieden een perfecte voedingsbodem voor nieuwe ervaringen en verrijkende discussies.

Je persoonlijke groei is niet enkel verzekerd door de voortdurende begeleiding van onze docenten en coaches, maar ook door de interessante uitwisselingen tussen studenten met verschillende denkwijzen tijdens de International Immersion en Multicultural Modules met cohorts uit de V.S., China en Rusland.

Executive-MBA-academic-profile-1.png

Onze studenten hebben minimaal een bacheloropleiding, aangevuld met minimaal 5 jaar werkervaring, en hebben zeer uiteenlopende professionele achtergronden. Hierdoor zijn de groepsopdrachten nog waardevoller en krijg je een beter algemeen beeld van een organisatie.

Loopbaanontwikkeling

Veel bekende wereldwijde organisaties waarderen en recruteren mensen met een Executive MBA van Antwerp Management School. We zijn trots dat onze studenten werken voor bedrijven zoals Janssen Group, Deloitte & Touche, Xerox, Mercedes Benz, Microsoft, Robert Bosch, Pfizer Corporation, Siberian Coal and Energy Company, Estée Lauder en BNP Paribas Fortis, om er maar een paar te noemen.

Onze EMBA is niet alleen perfect voor mensen die hogerop willen komen in het bedrijfsleven. Ook voor mensen die graag het bredere perspectief willen begrijpen (en beheren) en/of mensen met een brandende ambitie om te veranderen is het programma geknipt!

Het volgende succesverhaal kan het jouwe zijn. Het enige wat je moet doen is hoog inzetten. Onze coaches en docenten staan klaar om je te begeleiden met een persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring en kennis, zodat jij je doelen kunt bereiken.

Het is tijd om het beste uit jezelf te halen. Tijd om verder te gaan. Tijd om hogerop te klimmen. Nu is de tijd rijp als je klaar bent voor de grootste uitdaging in je carrière.

Ontdek 10 redenen waarom Antwerp Management School de juiste plek is om het beste uit jezelf te halen.

Ga naar de 10 redenen

Next steps

Is onze EMBA geschikt voor jou?
Ik ben klaar voor al je vragen.

Peter Rafferty, Director Executive MBA