Familiale Opvolging voor Familiebedrijven

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma?
Ik kan je helpen.
 +32 3 265 46 93

Contacteer Sanne Download

Dit programma wordt gegeven in het Nederlands

Over het programma

De overdracht van een bedrijf vormt een van de grootste uitdagingen voor een ondernemer. Naast de opstart en de doorgroei, betreft de overdracht een derde belangrijke fase in de levenscyclus van een onderneming. Het is bovendien een fase waar ondernemers het doorgaans moeilijk mee hebben.

Klinkt dit jou bekend in de oren? Dit programma zet op basis van vier sessies in op de belangrijkste aspecten om het familiebedrijf optimaal voor te bereiden op de overdracht naar de volgende generatie. De opleiding is op maat ontworpen van familiebedrijven en wordt gebracht door experts en academici met jarenlange praktijkervaring in familiebedrijven.

Leerdoelen

Maak de juiste keuzes en verzeker de continuïteit van jouw bedrijf dankzij het volgen van 4 gespecialiseerde sessies in familiale opvolging verzorgd door academici en praktijkspecialisten.

Curriculum

Download de brochure voor meer informatie (zie bovenaan deze pagina)

Deelnemers

Deze opleiding richt zich tot overlaters en opvolgers in KMO en/of Familiebedrijf, hun kinderen en medewerkers van familiale ondernemers, betrokken bij het opvolgingsproces in de familieonderneming.

 

Hoe kan ik je helpen?

Sanne Vermaelen, Program Manager