Ontmoet ons Kom naar een infosessie

Master in China-Europe Business

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma?
Ik kan je helpen.

Connect Download

Dit programma wordt gegeven in het Engels

Over het programma

Als je je hands-on managementvaardigheden en competenties wil verbeteren, vooral op de Chinese en Europese markt, is deze Master ideaal voor jou. Deze stimulerende opleiding, een samenwerking van twee hooggeplaatste business schools, zal je begeleiden in het ontdekken van je persoonlijke sterktes en zal je voorbereiden op een glansrijke carrière in internationale business.

Leerdoelen

Na het volgen van deze opleiding:

• heb je de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor managementposities onder de knie: leiderschap, people management en langetermijnplanning;
  • heb je je relevante businessvaardigheden versterkt, zoals: ondernemerschap, doorzettingsvermogen, motivatie, emotionele intelligentie en initiatief;
  • heb je je probleemoplossingsvaardigheden en capaciteit voor samenwerking verbeterd;
  • ben je in staat om globale problemen vanuit een Europees en een Chinees standpunt te onderzoeken.

Antwerpen (sept – jan)

• Management en organisatie
  • Operationeel management en onderzoek
  • Financieel management
  • Management boekhouding
  • Opkomende krachten in de wereldeconomie
  • Algemeen en financieel Europees management
  • Europees bedrijfsleven en politiek in een Aziatische context

Boedapest (uitstap in september)

• Het bedrijfsleven en het management in Centraal en Oost-Europa
  • Culturele activiteiten
  • Bedrijfsbezoek

Shanghai (feb – mei)

• Branding in Azië
  • Aziatische economie en geopolitiek
  • Intercultureel management en onderhandelingen
  • Strategisch- en supply chain management
  • Digitale marketing

Consulting project (jun – aug)

• Toepassing van de opgedane kennis in een praktijkproject

Gedurende het hele jaar

Deelnemers

Aantal studenten 24
Vrouwelijk 12
Mannelijk 12
Gemiddelde leeftijd 23
Aantal nationaliteiten 9

China consulting project

Als studenten van Antwerp Management School krijg je gedurende 10 weken de kans om een bedrijf van binnenin te leren kennen. Je zal intensief samenwerken aan businessuitdagingen en een compleet rapport met nieuwe inzichten en praktische aanbevelingen opstellen. De projecten mogen plaatsvinden in het buitenland, wat je job- en stagekansen verhoogt.

Dankzij onze  Leadership & Career Development Track  neemt je carrière een vliegende start. We begeleiden je doorheen het volledige jaar in het uittekenen van je toekomstige carrière door je de nodige inzichten en praktische vaardigheden aan te reiken.

Uitstappen, reizen en locaties

• Antwerp Management School, Europa