China-Europe Business

DOWNLOAD DOWNLOAD

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma? Ik kan je helpen. +32 3 265 4011

Dit programma wordt gegeven in het Engels

Over het programma

Als je je hands-on managementvaardigheden en competenties wil verbeteren, vooral op de Chinese en Europese markt, dan is China-Europe Business ideaal voor jou. Deze stimulerende opleiding, een samenwerking van twee hooggeplaatste business schools, zal je begeleiden in het ontdekken van je persoonlijke sterktes en zal je voorbereiden op een glansrijke carrière in internationale business.

Leerdoelen

Na het volgen van deze opleiding:

• heb je uitgebreide kennis over managementfuncties;
  • heb je de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor managementposities onder de knie: leiderschap, people management en langetermijnplanning;
  • heb je je relevante businessvaardigheden versterkt, zoals: ondernemerschap, doorzettingsvermogen, motivatie, emotionele intelligentie en initiatief;
  • heb je je probleemoplossingsvaardigheden en capaciteit voor samenwerking verbeterd;
  • ben je in staat om globale problemen vanuit een Europees en een Chinees standpunt te onderzoeken;
  • heb je Chinees geleerd, of Frans als je een Chinese student bent.
  • heb je leren werken in een multicultureel team.

Antwerp

Digital Marketing
Chinese/French

Master Project

*Alle masters bieden elective weeks aan waarin je je kan laten onderdompelen in boeiende onderwerpen zoals Blockchain, Industry 4.0, Organizational Agility, Paradoxal Thinking, Big Data, Cyber Security enz.

Je kan meer informatie over deze masteropleiding vinden in onze brochure. Je kan hem hier downloaden!

Nota: alle vakken zijn onderhevig aan veranderingen.

Uitstappen, reizen en locaties

Boedapest – zaken doen en management in Midden- en Oost-Europa, in samenwerking met ESSCA.

Shanghai

China-Europe consulting project

Als student van Antwerp Management School krijg je gedurende 10 weken de kans om een bedrijf van binnenin te leren kennen. Je zal intensief samenwerken aan businessuitdagingen en een compleet rapport met nieuwe inzichten en praktische aanbevelingen opstellen. De projecten mogen plaatsvinden in het buitenland, wat je job- en stagekansen verhoogt.

Dankzij onze  Leadership & Career Development Track  neemt je carrière een vliegende start. We begeleiden je door het volledige jaar heen in het uittekenen van je toekomstige carrière door je de nodige inzichten en praktische vaardigheden aan te reiken. We verlenen je toegang tot ons documentatiecentrum en de database van bedrijven en organisaties.

Naar wie zijn we op zoek?

• Je hebt een masterdiploma met weinig tot geen werkervaring.
  • Je hebt een duidelijke interesse in zakendoen tussen Europa en China, of in een van de twee businesses.
  • Je hebt een grote interesse in het culturele aspect van de opleiding waar je één semester in Antwerpen en één in Shangai lessen volgt.
  • Na dit jaar kan je jezelf een toekomstige China-Europe business expert of manager noemen.

Diploma

Na het succesvol afronden van het academiejaar ontvang je het volgende diploma: “Master in Global Management: China-Europe Business”

Deelnemers vorige edities

Voorafgaande opleiding

Nationaliteiten

Next steps

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma? Ik kan je helpen.

Eva Peeters, Recruitment Manager

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma?
Ik kan je helpen.