China-Europe Business

DOWNLOAD DOWNLOAD

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma? Ik kan je helpen. +32 3 265 4011

Startdatum 26 augustus 2019
Einddatum 31 augustus 2020
Registratie Open
Prijs € 16.950

Inclusief

• Het gebruik van alle studentenfaciliteiten aan Antwerp Management School en ESSCA.
  • Vervoer en accommodatie (excl. drinken & eten) van de uitstappen.

Exclusief

• De geschatte kosten van levensonderhoud, residentie, visa, eten en vrijetijdsactiviteiten en reiskosten.
  • De kostprijs van cursussen en boeken.
Financiële voordelen

€ 1.000 early bird korting voor de eerste 25 kandidaten*

*die succesvol hun kandidaatstelling, online numerieke en verbale testen hebben doorlopen en hun voorschot binnen de twee weken hebben betaald wanneer ze eenmaal zijn toegelaten

*Deze actie is enkel geldig voor de Master in Global Management (afstudeerrichtingen China-Europe Business en International Fashion Management), de Master in Management (afstudeerrichting Management), de Master in Human Resource Management en de Master in Finance.

Duitse studenten kunnen een beurs aanvragen bij Deutsche Bildung.

Locaties
  • Antwerp Management School
    Boogkeers 5
    BE-2000 Antwerpen
    België
  • ESSCA Shanghai
    297 Wusong lu
    200080 Shanghai
    China

Toelating

Om in aanmerking te komen voor onze fulltime masterprogramma’s dien je aan de volgende criteria te voldoen:

Academische achtergrond
  • Succesvolle afronding van een 4 jaar durende universitaire opleiding
  • Een 3 jaar durende universitaire opleiding en een extra opleiding van minstens 60 ECTS
  • Een 3 jaar durende universitaire opleiding en minimaal 1 jaar werkervaring (*)
  • Een 4 jaar durende professionele opleiding (*)
    Bijvoorbeeld Universiteiten voor Toegepaste Wetenschappen zoals het HBO in Nederland.

(*) Er kunnen bijkomende voorwaarden gesteld worden.

Engelse taalvaardigheid
  • Bewijs van Engelse taalvaardigheid: IELTS (min. 6.5 op alles) of TOEFL (min. 95 )

OF

• Evaluatie tijdens een face to face interview
  • Uitzonderingen:
    • Engelse moedertaalspreker
    • Engelstalige bachelors

Applicatie

Applicatieprocedure
  1. Maak een profiel aan en vul het online applicatieformulier in.
  2. Indien je dossier aanvaard wordt, word je uitgenodigd voor een online numerieke en verbale test.
  3. Skype of face-to-face interview op onze campus. In dit gesprek peilen we naar je persoonlijkheid, motivatie, doorzettingsvermogen, leiderschapsvaardigheden en kennis van Engels..

Na voltooiing van de sollicitatieprocedure kan je een antwoord van ons verwachten binnen 1 à 2 weken.

Applicatiedeadline

Aangezien we slechts een beperkt aantal deelnemers accepteren, moedigen we je aan om zo snel mogelijk te solliciteren. De deadline om te solliciteren voor EU-burgers is 15 augustus 2019, voor niet-EU-burgers 1 juni 2019.

Next steps

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma? Ik kan je helpen.

Eva Peeters, Recruitment Manager

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma?
Ik kan je helpen.