https://www.antwerpmanagementschool.be/
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/programma/master-human-resource-management
Human Resources Management
https://www.antwerpmanagementschool.be/programma/master-human-resource-management/overzicht
Overzicht

Human Resources Management

Banner Master in Human resources management

Overzicht

De immer toenemende globalisering, business innovaties, digitalisering, de vergrijzing, de geindividualiseerde personeelsbestand, de steeds veranderende eisen en standaarden van werknemers,... Het huidige arbeidsmodel is in voortdurende verandering en zorgt voor belangrijke uitdagingen voor organisaties, werknemers en de maatschappij. Organisaties verwachten dat HR specialisten ook strategisch meedenken om deze uitdagingen aan te pakken. HR is al lang geen administratieve functie meer, maar speelt een steeds belangrijkere rol in organisaties.

Bovendien heeft het HR beroep een steeds meer internationaal karakter gekregen. Het werkdomein spreidt zich uit over verschillende landen. En zelfs in locale context is een globale mindset vereist om HRM succesvol te kunen implementeren. Deze Master in HRM focust specifiek op Organizational Development (OD), het domein van toegepaste wetenschappen dat zich toespitst op het begrijpen en managen van veranderingen in organisaties. Dit programma bereidt jou voor op een carrière als junior HR/OD professional, HR/OD consultant, en, naarmate je carrière vordert, als HR of general manager of senior HR/OD expert.

Het programma focust op strategische, hands-on, datagedreven, consulting en commerciële aspecten en gaat dus veel verder dan personeelsmanagement. Door het programma internationaal aan te bieden, spelen we in op de nieuwe trend in internationale HR en OD carrières. We willen inzichten en tools aanreiken om een tweevoudige ambitie te dienen:

  1. Gelukkige, gezonde en productieve werknemers
  2. Wendbare, gezonde en duurzame organisaties

Leerdoelen

Na het volgen van dit programma:

  • bezit je de juiste competenties en skills om door te stromen naar een volwaardige job en loopbaan als HR professional of om intern of extern een adviserende HR-rol op je te nemen;
  • kan je de opgedane kennis toepassen naar verschillende bedrijfs- en organisatiecontexten en kan je strategisch meedenken binnen de verschillende domeinen van HR;
  • ben je in staat een kritische blik te werpen op actuele HR-processen en -procedures;
  • ben je je bewust van je persoonlijke ontwikkeling en heb je binnen een open-feedbackcultuur daarvoor concrete handvatten gekregen.

Naar wie zijn we op zoek?

  • Je bent net afgestudeerd, je hebt een masterdiploma op zak en weinig tot geen werkervaring.
  • Je bent gepassioneerd door mens en organisatie en wilt je in dit domein verdiepen.
  • Je ambieert een carrière in Human Resources Management of Organizational Development (intern of als consultant).

Diploma

Na het succesvol afronden van deze master ontvang je het volgende diploma: “Master in Human Resources Management”.

Achtergronden: Voorafgaande opleiding van deelnemers vorige editie

Stel je kandidaat
Boogkeers
Evapeeters

Een vraag over dit programma?

Eva Peeters

Tel: +32 3 265 40 11

Close

Een vraag over dit programma?