Ontmoet ons Kom naar een infosessie

Master in Human Resource Management

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma?
Ik kan je helpen.

Contacteer Laura Download

Dit programma wordt gegeven in het Nederlands

Prijs €9.900
Startdatum 27 augustus 2018
Einddatum 31 augustus 2019
Registratie Gesloten

Inclusief

• Het gebruik van studentenfaciliteiten aan AMS
  • Transport en accommodatie van verplichte excursies en residentiële activiteiten.

Exclusief

• Kostprijs van lesmateriaal.
Financiële voordelen

Early Bird
Stel je kandidaat voor 31 januari 2018 en krijg een korting van 1000 €.

Antwerp Management School
Sint-Jacobsmarkt 9-13
BE-2000 Antwerpen
België

Toelating

Voorwaarden

Om je kandidaat te stellen voor deze opleiding dien je in het bezit te zijn van een diploma dat staat voor minstens 4 jaar voltijdse studie op universitair niveau dat resulteert in een masterdiploma of een equivalent bachelordiploma (voltijds, 4-jarig curriculum). Het is mogelijk je kandidaat te stellen nog voordat je je huidige studie hebt beëindigd. De selectieprocedure wordt dan afgewerkt onder de veronderstelling dat je je einddiploma behaalt vóór de start van het programma.

Applicatieprocedure
  1. Vul het online applicatieformulier in bovenaan deze pagina.
  2. Je ontvangt de link naar het vervolg van je applicatiedossier per mail. Voeg opgevraagde documenten toe.
  3. Indien je dossier aanvaard wordt, word je uitgenodigd voor een online numerieke en verbale test.
  4. Skype of face-to-face interview op onze campus. In dit gesprek peilen we naar je persoonlijkheid, motivatie en competenties voor dit programma.

Na voltooiing van de sollicitatieprocedure kan je een antwoord van ons verwachten binnen 1 à 2 weken.

Applicatiedeadline

Aangezien wij slechts een gelimiteerd aantal studenten toelaten voor de Master in Human Resource Management, raden wij je aan zo snel mogelijk te appliceren. Appliceren kan vanaf 1 oktober 2017. De uiterste datum voor applicatie is 15 augustus 2018.

Laura Hoste, Recruitment Manager

Mail: laura.hoste@ams.ac.be Skype: Laura Hoste Phone: +32 3 265 4011