Human Resources Management

Banner Master in Human resources management

Waarom

1. Uniek in België en top-ranked

Onze masters halen hoge rankings in Eduniversal Rankings en QS World University Rankings.

Onze Master in HRM heeft een topranking:

Eduniversal Master Ranking 2019:
Nr 11 in Human Resources Management

3. Lanceer jouw carrière

Gedurende jouw jaar bij AMS worden verschillende activiteiten georganiseerd die je kunnen inspireren en helpen om een beslissing te nemen voor je toekomstige carrière: sollicitatieworkshops, jobbeurzen, netwerkevents, case evenings. Je wordt voorbereid op sollicitatiegesprekken en assessments.

Individuele en peer coaching zorgt ervoor dat je inzicht krijgt in je talenten, interesses en behoeftes en dat je die kan aftoetsen met jobs en carrièremogelijkheden.

4. Internationaal programma & specifieke groepsdynamiek

Dit programma verwelkomt studenten van over de hele wereld, met verschillende achtergronden. Door de culturele diversiteit van onze studenten, leer je omgaan met de complexiteiten van internationale businesscommunicatie. Je versterkt zo je multiculturele compententies, een vaardigheid die toekomstige werknemers steeds belangrijker vinden.

Dit programma heeft een specifieke groepsdynamiek: de waarden die in de brede HR gemeenschap gedeeld worden, worden hier gestimuleerd vanaf de start van het programma: respect, teamgeest, flexibiliteit, creativiteit, verantwoordelijkheidszin,...

5. Persoonlijk ontwikkelingstraject: Global Leadership Skills

Bij AMS kijken we verder dan de overdracht van puur technische kennis. Zoals expliciet gesteld in onze missie willen we ook jouw persoonlijke ontwikkeling stimuleren. Onze aanpak is rechttoe rechtaan: hoe beter jij je voelt als persoon, hoe meer vertrouwen je hebt om moeilijke bedrijfssituaties aan te pakken. Hoe accurater jouw zelfbeeld, hoe beter je kunt samenwerken met andere mensen en hoe bekwamer je kunt leiden op een verantwoorde manier die respect afdwingt. Met de Global Leadership Skills bouwen we verder op drie missiepijlers van Antwerp Management School: Self-Awareness, Global Perspective and Societal Consciousness;

• Self-Awareness: leidt tot samenwerking met anderen
  • Global perspective: leidt tot vindingrijkheid om gepaste oplossingen te zoeken voor problemen en vraagstukken
  • Societal Consciousness: leidt tot duurzaamheid in essentiële economische processen, een fundamentele waarde voor het bedrijfsleven

We bieden je relevante kaders die je helpen om te begrijpen wie je bent, wat je wil en hoe je je verhoudt tot anderen. We coachen en ondersteunen je bij het begrijpen van je sterktes, je behoeften en je ontwikkelingspunten. We zullen je uitdagen om een persoonlijke leiderschapsstijl te ontwikkelen.

Dit alles zal je als persoon versterken en je helpen om met vertrouwen de volgende stap in je carrière te zetten.

Het ontwikkelen van Global Leadership Skills is meer dan een ‘nice to have’. Het is een basisvereiste voor een succesvolle carrière en recruiters nemen dit bij sollicitaties mee in hun beoordeling. Werkgevers van vandaag zijn bij het selecteren van pas afgestudeerden op zoek naar exact dezelfde soft skills die je ontwikkelt tijdens de Global Leadership Skills: zelfbewustzijn, het vermogen om samen te werken met anderen, leiderschapskwaliteiten, openheid en respect voor verschillende perspectieven, multicultureel bewustzijn.

Boogkeers
Evapeeters