https://www.antwerpmanagementschool.be/
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/programma/masterclass-digital-transformation-strategy-leadership
Masterclass Digital Transformation: Strategy & Leadership
https://www.antwerpmanagementschool.be/programma/masterclass-digital-transformation-strategy-leadership/overzicht
Overzicht

Digital Transformation: Strategy & Leadership

Banner Leading Digital Transformation

Overzicht

Digitale transformatie is cruciaal geworden voor de ondersteuning, groei en het succes van ondernemingen. Steeds meer bedrijven investeren daarom ook meer in technologie en digitale assets (bv. analytics, blockchain, cloud, Internet-of-Things, mobile, …) omdat zij sterk geloven in de potentiële waardecreatie of innovatiemogelijkheden ervan.

Bedrijven zonder de juiste vaardigheden en organisatorische capaciteiten lopen echter een significant risico om de beoogde waardecreatie mis te lopen. Ze slagen er niet in de wijzigingen die de opkomende technologieën met zich meebrengen, te vertalen naar businessimpact op het niveau van de industrie, de organisatie en het individu. Met andere woorden is de uitdaging niet om meer te investeren in digitale assets, maar bestaat ze er in de de juiste investeringsbeslissingen te identificeren, deze correct in te zetten om echte waarde te creëren en het veranderingsproces in goede banen te leiden.

Deze masterclass Digital Transformation: Strategy & Leadership geeft managers de tools en denkkaders om succesvol de digitale transformatie aan te pakken. Ze vormt managers om tot digital leaders die de transformatie kunnen benaderen vanuit zowel een business- als ICT-perspectief. Bouw een volwaardige digitale strategie die de bestaande bedrijfsstrategie ondersteunt en maak van je digitale assets en beleid een competitief voordeel.

Leerdoelen

Na het volgen van deze masterclass:

  • Ben je in staat een digitale strategie te ontwikkelen in lijn met de bedrijfsstrategie;
  • Begrijp je de prestatie impact van IT-initiatieven;
  • Begrijp je hoe een portefeuille van IT-investeringen effectief moet worden beheerd;
  • Zet je digitale strategie om in de praktijk;
  • Kun je opportuniteiten en risico’s die IT-gerelateerd is identificeren en evalueren;
  • Kun je internationale IT-governance kaders interpreteren zoals COBIT 5 – COBIT 2019.

Doelpubliek

Dit programma is ontworpen voor middenmanagers en C-level managers die een business- of IT-achtergrond hebben en betrokken zijn bij de bedrijfs- en digitale strategiebepaling. Deelnemers aan dit programma zoeken naar waardecreatie en innovatie uit digitale investeringen.

Bijvoorbeeld: CIO’s, CEO’s en andere C-level executives, BU-managers, bedrijfsprocesverantwoordelijken, project-, programma- en portfoliomanagers, bedrijfsconsulenten, informatiemanagers, business-/IT-relatiemanagers, IT-managers.

Diploma

Na actieve deelname aan deze opleiding ontvang je het certificaat van ‘Master Class Digital Transformation: Strategy & Leadership’ van Antwerp Management School.

Behaal een masterdiploma!

De Masterclass Digital Transformation: Strategy and Leadership is een integraal deel van onze Executive Master tracks in Leading Digital Transformation. Vier parttime masterprogramma’s bieden je de mogelijkheid om je job en carrièreperspectieven te combineren met het behalen van een masterdiploma.

Dankzij de modulaire opbouw van deze master tracks, bieden we maximale flexibiliteit met meerdere startdate gespreid over 2 academiejaren. Start met een module en schrijf je later in voor de volledige master of combineer de modules die het best aansluiten bij hetgeen jij nodig hebt.

Bij succesvolle voltooiing van het deeltijdse masterprogramma verkrijg je een Master of Science (MSc) diploma met een dubbele accreditatie: de internationale AACSB-accreditatie en de Benelux NVAO-accreditatie.

*nieuw programma in ontwikkeling, voor meer info contacteer de programma manager

Infosessies

Wil je graag meer weten over de Masterclass Digital Transformation: Strategy & Leadership? Bekijk het aanbod van infosessies.

Boogkeers
Danny lauwers

Een vraag over dit programma?

Danny Lauwers

Tel: +32 3 265 47 68

Close

Een vraag over dit programma?