Postgraduaat Digitale Business

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma?
Ik kan je helpen.

Contacteer Nina Download

Dit programma wordt gegeven in het Nederlands

Over het programma

Op zoek naar een doelgerichte opleiding waar je hands-on aan de slag gaat met contentmarketing en digitale strategieën? Met het postgraduaat Digital Business gaan we door waar andere opleidingen in digitale marketing vaak ophouden: we dompelen je helemaal onder in de praktijk.

Met dit postgraduaat gaan we voor het neusje van de zalm: absolute topexperts in hun vakgebied verzorgen de masterclasses. Hun passie wakkert ook in jou het digitale vuur verder aan.

Het postgraduaat wordt dan ook georganiseerd door 2 complementaire kennispartners: Karel de Grote Hogeschool & Antwerp Management School.

Geen leerdoelen maar praktijkdoelen
  • In elke masterclass ga je zelf aan de slag. Geen teen in het water, wel een sprong in het diepe.
  • Je komt met een concrete case binnen en gaat digitaal getransformeerd naar buiten, met een aanpak op maat onder de arm. Je weet hoe je je bedrijf of organisatie digitaal gaat transformeren. Kortom: een praktijkgerichte opleiding met een tastbaar resultaat.

Curriculum

Dit postgraduaat bestaat uit een kick-off moment en 3 modules verdeeld over 12 lesdagen. Onze expert-docenten kennen alle ins & outs van hun vakgebied en delen hun kennis graag met jou.

Kick-off (0,5 dag)
Introductie, toelichting program journey, kennismaking en matchmaking met de coaches.

Module 1 – Strategie voor een digitale wereld (2 dagen)
Onze wereld digitaliseert, meer en meer. Hoe positioneer je je als bedrijf? Welke strategie pas je toe? Welke technologie heb je nodig?

Module 2 – Insights & learnings (3 dagen)
Leer je klant kennen. Wat is een customer journey? Over welke data beschik je? Stem je inspanningen en keuzes af op de inzichten over je klant.

Module 3 – Digital channels & content (7 dagen)
Modules 1 en 2 vormen de basis, module 3 focust op oplossingen. Wat is je doelstelling, en welk kanaal past daarbij? Hoe vertaal je je inzichten in kanaal-strategieën? Hoe meet je inspanningen,
en hoe stuur je vervolgens je strategie bij?

Bekijk het uitgebreide curriculum hier.

Met dit postgraduaat mikken we op diverse doelgroepen:

• Professionele marketeers met reeds enkele jaren ervaring. Intussen sta je met je voeten al stevig in het professionele leven. Je wil je online kennis bijschaven of zoekt een antwoord op specifieke vragen over digitale marketing en onlinestrategieën.
  • Bedrijfsleiders die op een snelle en diepgaande manier digital willen vatten.
  • Pas afgestudeerde bachelors en masters bij wie onlinemarketing al uitgebreid aan bod kwam in de opleiding en die op zoek zijn naar een praktijkgerichte opleiding die een goede springplank biedt naar het professionele leven en die een praktijkcase kunnen inbrengen.

Diploma

Volg je alle modules en presenteer je je eindproef met succes, dan ontvang je het getuigschrift ‘Postgraduaat Digital Business’ (20 studiepunten) uitgereikt door Karel De Grote Hogeschool.

Coaching

Volg je het volledige postgraduaat, dan krijg je persoonlijke coaching en consultancy bij het maken van je eindproef.

Nina Jacob, Program Manager / Learning and Development Manager