https://www.antwerpmanagementschool.be/
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/programma/postgraduaten-publiek-social-profit-cultuur-zorg
Postgraduaten publiek, social profit, cultuur en zorg
https://www.antwerpmanagementschool.be/programma/postgraduaten-publiek-social-profit-cultuur-zorg/programma
Programma

Postgraduaten publiek, social profit, cultuur en zorg

Banner Postgraduaten PSSP

Programma

Praktische informatie

Deze opleiding wordt 2 keer per jaar georganiseerd. Je kunt kiezen uit onderstaande opties:

Startdata 14 oktober 2019 of 16 januari 2020

Einddata 29 juni 2020 en 17 december 2020

Je kan kiezen uit twee formules, de eerste start in oktober en loopt gedurende 1 academiejaar tot juni, telkens op maandag van 13u30 tot 21u.

De tweede start in januari en loopt tot december (met een grote pauze tijdens de zomervakantie), telkens op donderdag 13u30 tot 21u. Bij deze formule is het leiderschapstraject compacter verdeeld over 3 lesdagen en 1 blended sessie via Skype. Er is nooit les tijdens de schoolvakanties

Deze opleiding komt in aanmerking voor betaald educatief verlof.

Curriculum

Het basisprogramma wordt gevormd door 5 modules die ook apart gevolgd kunnen worden. Elke module bestaat uit 4 lesdagen. Module 3, 4 en 5 bevat 1 extra evaluatiedag waarop docenten en deelnemers elkaar feedback geven op de gemaakte opdracht. Dit kan een presentatie, paper of een andere werkvorm zijn, gemaakt in groep of individueel, waarbij de opgedane kennis verwerkt wordt in een case of toegepast wordt op de eigen organisatie.

Je schrijft ook een eindpaper over het oplossen van een ‘persoonlijk’ managementvraagstuk dat je formuleert aan het einde van de eerste module. Daarnaast doorloop je gedurende het academiejaar een persoonlijk leiderschapstraject. De sessies van dit traject vinden plaats telkens voor de start van elke module.

Als je slaagt in de evaluatiemomenten en de eindpaper, behaal je het getuigschrift “Postgraduaat Publiek en Social Profit Management”. Als je kiest voor het Postgraduaat Cultuurmanagement of het Postgraduaat Management in de Zorg volg je de module Algemeen Management en het leiderschapstraject, kies je 1 vak uit de andere 3 modules en afhankelijk van welke specialisatie je kiest, de module cultuurmanagement of management in de zorg. Als je slaagt in de evaluatiemomenten en de eindpaper, behaal je het getuigschrift “Postgraduaat Cultuurmanagement” of Postgraduaat Management in de Zorg”. Ook deze modules kunnen apart gevolgd worden.

Faculty

Onze ervaren faculty begeleidt je tijdens je postgraduaat en zorgt ervoor dat de reputatie van deze opleiding en van Antwerp Management School groeit dankzij onze doorlopende educatieve en netwerkactiviteiten en onze voortdurende goede ranking.

Boogkeers
Inge salden

Een vraag over dit programma?

Inge Salden

Tel: +32 3 265 46 31

Close

Een vraag over dit programma?