Programma’s

Bruno Baert

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma? Ik kan je helpen. 32 3 265 8957

Resultaten voor: Result for:

Advanced Leadership Program

Leer hoe je als manager je leiderschapsclaim verder kan ontwikkelen en de strategie van je organisatie nog beter kunt uitdragen.

Startdatum: Najaar 2019

Advanced Strategy Management

Ontdek hoe je een strategie kan implementeren en deze strategie succesvol kan omzetten in superieure resultaten. We gaan een stap verder dan de traditionele strategie-opleidingen.

Startdatum: 25 januari 2019

Cultuurmanagement NIEUW

Wie in de culturele en creatieve sector werkt, staat voor de uitdaging om het creatieve en het zakelijke tot een krachtig geheel te smeden. Deze opleiding biedt de kennis en vaardigheden om dit te verwezenlijken.

Startdatum: 27/05/2019

Executive Master in IT Management

Deze master richt zich op het leiden van een succesvolle onderneming in een digitale context. Scherp je IT-kennis aan met de nodige management en communicatie vaardigheden om business & IT strategisch te aligneren.

Startdatum: 26/09/2019

Executive MBA

Onze Executive MBA is als N° 1 Internationale EMBA uitgeroepen door de Financial Times in de Benelux. Ontdek waarom we de hoogste klanttevredenheid in de Benelux hebben.

Startdatum: 03/10/2018

Executive MBA Moskou

De Antwerp Management School EMBA in Moskou is een spiegelbeeld van de EMBA in Antwerpen verrijkt met de input van regionale professoren

Startdatum: Oktober 2017

Finance

Deze masteropleiding bereidt jonge afgestudeerden met een achtergrond in financiën of economie voor op een toekomst in de financiële sector.

Global Management

Met een Master in Global Management bereid je je voor op een succesvolle carrière in internationale business.

Taal: Engels

Groeimanagement voor kmo’s met ambitie

Voor veel kmo’s is ‘groei’ geen vanzelfsprekend gegeven. Hoe kan mijn onderneming groeien op een duurzame manier? Hoe moet ik deze groei begrijpen zodat het te managen valt? En hoe ga ik om met eventuele groeipijnen?

Startdatum: 14/01/2019

Human Resource Management

Deze praktijkgerichte managementopleiding vormt studenten tot jonge human resources professionals die oplossingsgericht denken en handelen.

Management

Deze opleiding is het ideale fundament voor elke ambitieuze student, zonder specifieke vooropleiding, voor een carrière in het bedrijfsleven

Management in de zorg NIEUW

Voor elke professional uit de gezondheidszorg en welzijnssector die beter wil begrijpen hoe het Vlaamse zorglandschap eruitziet en hoe zijn eigen organisatie daarin past.

Startdatum: 01/03/2019

Masterclass Business Design Thinking

Eén van de belangrijkste pijlers van Design Thinking is de klant centraal stellen. Maar we gaan verder: leer en durf innoveren in complexe omgevingen door design thinking toe te passen in je bedrijf.

Startdatum: 28/03/2019

Postgraduaat Digitale Business

Digital Business is een praktisch georiënteerde opleiding, die erop gericht is om meteen aan de slag te gaan in het domein van de digitale marketing, maar geworteld in de ontwikkeling van een digitale strategie.

Startdatum: 24/01/2019

Start To Lead

Ontdek als young professional hoe je leiderschap binnen jouw organisatie kan opnemen en de performantie van teams kan vergroten.

Startdatum: 4 april 2019

Taxatieleer

Taxatieleer leert je waarderingen op een deskundige en professionele manier analyseren en uitwerken.

Startdatum: 25/01/2019
Duur: 16 dagen en langer

Vastgoedrecht

Het kortlopend programma Vastgoedrecht beantwoordt de nood aan juridische kennis in de real estate business.

Startdatum: 16/11/2018
Taal: Nederlands

Er zijn geen resultaten gevonden

Bruno Baert, Learning & Development Advisor

Bruno Baert

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma?
Ik kan je helpen.