Programma’s

Bruno Baert

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma? Ik kan je helpen. 32 3 265 8957

Resultaten voor: Result for:

3Continent Strategic Marketing

Ontdek de wereld en geef je internationale businesscarrière een vliegende start door het halen van een joint master degree in strategische marketing in Europa en de VS.

Advanced Strategy Management

Ontdek hoe je een strategie kan implementeren en deze strategie succesvol kan omzetten in superieure resultaten. We gaan een stap verder dan de traditionele strategie-opleidingen.

Startdatum: 25 januari 2019

Applicatie en toelating

We provide a straightforward, yet thorough application and admission process. Read more about entry requirements and the application and admission process.

Clinical Leadership Programma

Het Clinical Leadership programma geeft inzicht in je eigen leiderschap, de werking van jouw team, van de organisatie en de gezondheidszorg.

Startdatum: 22/03/2019

Cultuurmanagement NIEUW

Wie in de culturele en creatieve sector werkt, staat voor de uitdaging om het creatieve en het zakelijke tot een krachtig geheel te smeden. Deze opleiding biedt de kennis en vaardigheden om dit te verwezenlijken.

Startdatum: 27/05/2019

Executive Master in IT Management

Deze master richt zich op het leiden van een succesvolle onderneming in een digitale context. Scherp je IT-kennis aan met de nodige management en communicatie vaardigheden om business & IT strategisch te aligneren.

Startdatum: 27/09/2018

Executive MBA

Onze Executive MBA is als N° 1 Internationale EMBA uitgeroepen door de Financial Times in de Benelux. Ontdek waarom we de hoogste klanttevredenheid in de Benelux hebben.

Startdatum: 03/10/2018

Executive MBA Moskou

De Antwerp Management School EMBA in Moskou is een spiegelbeeld van de EMBA in Antwerpen verrijkt met de input van regionale professoren

Startdatum: Oktober 2017

Finance

Deze masteropleiding bereidt jonge afgestudeerden met een achtergrond in financiën of economie voor op een toekomst in de financiële sector.

Getuigenissen

Our alumni are the real hands-on experts when it comes to explaining how they experienced the program, how it changed their careers and their lives, how it helped them to grow.

Global Management

Met een Master in Global Management bereid je je voor op een succesvolle carrière in internationale business.

Taal: Engels

Groeimanagement voor kmo’s met ambitie

Voor veel kmo’s is ‘groei’ geen vanzelfsprekend gegeven. Hoe kan mijn onderneming groeien op een duurzame manier? Hoe moet ik deze groei begrijpen zodat het te managen valt? En hoe ga ik om met eventuele groeipijnen?

Startdatum: Verschillende data & locaties

Human Resource Management

Deze praktijkgerichte managementopleiding vormt studenten tot jonge human resources professionals die oplossingsgericht denken en handelen.

Innovation & Entrepreneurship

2018-2019: VOL - Deze opleiding helpt je op weg om een succesvolle innovator en ondernemer te worden.

Kosten en financiering

Investing in our EMBA can be one of the most valuable decisions of your life. A payment plan and several discount options are available to help with your funding.

Management

Deze opleiding is het ideale fundament voor elke ambitieuze student, zonder specifieke vooropleiding, voor een carrière in het bedrijfsleven

Management in de zorg NIEUW

Voor elke professional uit de gezondheidszorg en welzijnssector die beter wil begrijpen hoe het Vlaamse zorglandschap eruitziet en hoe zijn eigen organisatie daarin past.

Startdatum: 01/03/2019

Masterclass Business Design Thinking

Eén van de belangrijkste pijlers van Design Thinking is de klant centraal stellen. Maar we gaan verder: leer en durf innoveren in complexe omgevingen door design thinking toe te passen in je bedrijf.

Startdatum: 18/10/2018

Masterclass Interne Audit

Een grondige basisopleiding om de bekwaamheid van de interne auditor op professioneel vlak te ontwikkelen en te formaliseren.

Startdatum: 20/09/2018

Overzicht

This Executive MBA program could be for you. If your ambition includes the dream of building an international career, you will discover that we offer the best preparation available.

Postgraduaat Digitale Business

Digital Business is een praktisch georiënteerde opleiding, die erop gericht is om meteen aan de slag te gaan in het domein van de digitale marketing, maar geworteld in de ontwikkeling van een digitale strategie.

Startdatum: 13/09/2018

Programma

Discover the building bocks, faculty and schedule of the AMS Executive MBA designed for you to become a Global Citizen who masters the art of decision-making and leading people.

Project Management

Deze zesdaagse opleiding geeft inzicht in de planmatige, strategische en sociale uitdagingen bij het opzetten en uitvoeren van projecten

Startdatum: 5 november 2018

Start To Lead

Ontdek als young professional hoe je leiderschap binnen jouw organisatie kan opnemen en de performantie van teams kan vergroten.

Startdatum: 4 oktober 2018

Taxatieleer

Taxatieleer leert je waarderingen op een deskundige en professionele manier analyseren en uitwerken.

Startdatum: 25/01/2019
Duur: 16 dagen en langer

Vastgoedrecht

Het kortlopend programma Vastgoedrecht beantwoordt de nood aan juridische kennis in de real estate business.

Startdatum: 16/11/2018

Waarom AMS

The Executive MBA at Antwerp Management School is so much more than just another Master’s degree. There are so many good reasons to join our EMBA, here are 10 of them.

Taal: Engels

Er zijn geen resultaten gevonden

Bruno Baert, Learning & Development Advisor

Bruno Baert

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma?
Ik kan je helpen.