Programma’s voor pas afgestudeerden

DOWNLOAD

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma? Ik kan je helpen. +32 3 265 4011

Ben je een pas afgestudeerde masterstudent op zoek naar een bijkomende opleiding? Of heb je beperkte werkervaring en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging? De masterprogramma’s van Antwerp Management School maken het verschil!

Onze masters zijn praktijkgericht en bieden interactieve lessen. De eindprojecten leggen de brug tussen de theorie en de praktijk waardoor je je kennis meteen kunt toepassen. De internationale klemtoon van de opleidingen leert je om te gaan met diverse achtergronden, waardoor een internationale carrière een realistische optie wordt.

Op AMS vangt jouw reis aan die jou als persoon en toekomstige leider zal ontwikkelen. Met onze Leadership & Career Development Track dagen we je uit en coachen we je om beter bewust te zijn van wie je bent, hoe je samenwerkt met anderen en wat voor soort carrière je wilt nastreven.

Ontdek wat AMS voor jou kan betekenen

Onze 2017-2018 studenten blikken terug op hun jaar bij AMS!

Master in Global Management

Afstudeerrichtingen

Global Management

Met een Master in Global Management bereid je je voor op een succesvolle carrière in internationale business.

Taal: Engels

Master in Management

Afstudeerrichtingen

Management

Deze opleiding is het ideale fundament voor elke ambitieuze student, zonder specifieke vooropleiding, voor een carrière in het bedrijfsleven

Taal: Nederlands

Master in Finance

Deze masteropleiding bereidt jonge afgestudeerden met een achtergrond in financiën of economie voor op een toekomst in de financiële sector.

Taal: Engels

Eva Peeters, Recruitment Manager

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma?
Ik kan je helpen.