Programma’s voor pas afgestudeerden

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma?
Ik kan je helpen.

Ben je een pas afgestudeerde masterstudent op zoek naar een bijkomende opleiding? Of heb je beperkte werkervaring en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging? De masterprogramma’s van Antwerp Management School maken het verschil!

Onze masters zijn praktijkgericht en bieden interactieve lessen. De eindprojecten leggen de brug tussen de theorie en de praktijk waardoor je je kennis meteen kunt toepassen. De internationale klemtoon van de opleidingen leert je om te gaan met diverse achtergronden, waardoor een internationale carrière een realistische optie wordt.

Op AMS vangt jouw reis aan die jou als persoon en toekomstige leider zal ontwikkelen. Met onze Leadership & Career Development Track dagen we je uit en coachen we je om beter bewust te zijn van wie je bent, hoe je samenwerkt met anderen en wat voor soort carrière je wilt nastreven.

Ontdek wat AMS voor jou kan betekenen

Waarom kiezen voor een Master bij AMS?

Resultaten voor: Result for:

Master in Finance

Deze masteropleiding bereidt jonge afgestudeerden met een achtergrond in financiën of economie voor op een toekomst in de financiële sector.

Startdatum: 28/08/2017
Duur: 1 jaar (voltijdse master)
Taal: en

Master in het Management