Digitale Business & IT

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma?
Ik kan je helpen.
 +32 3 265 47 68

Hier willen we inzichten bieden over onze expertise in business en IT. Zowel Business als IT nemen hun verantwoordelijkheid op bij de digitalisering en bij het beheersen van de toenemende complexiteit. Onze opleidingen, onze events, onze blogs en ons wetenschappelijk onderzoek zijn erop gericht om hierbij een fundamentele bijdrage te leveren. Aarzel niet om ons aanbod te ontdekken en om ons aan te spreken voor verdere toelichting.

Programma's

Postgraduaat Digitale Business

Digital Business is een praktisch georiënteerde opleiding, die erop gericht is om meteen aan de slag te gaan in het domein van de digitale marketing,...

Startdatum: 25/01/2018
Duur: 1-15 dagen
Taal: Nederlands


Domeinfocus

Hier willen we inzichten bieden over onze expertise in business en IT. Zowel Business als IT nemen hun verantwoordelijkheid op bij de digitalisering en bij het beheersen van de toenemende complexiteit. Onze opleidingen, onze events, onze blogs en ons wetenschappelijk onderzoek zijn erop gericht om hierbij een fundamentele bijdrage te leveren. Aarzel niet om ons aanbod te ontdekken en om ons aan te spreken voor verdere toelichting. 

 


Expertisecentrum

Het onderzoek (van het Expertisecentrum Digitale Business & IT) is erop gericht om de bestuurlijke uitdagingen die het gevolg zijn van digitalisering en van veranderingen te bestuderen en te beschrijven. De nadruk ligt op het onderzoek naar hoe organisaties een context kunnen bieden aan business en IT medewerkers om duurzame waarde te creëren uit IT-gerelateerde investeringen.

Het is onze doelstelling om concepten, modellen en theorieën aan te reiken waarmee organisaties waarde kunnen genereren uit IT. Ons onderzoek is gebaseerd op de wetenschap maar met een sterke voeling in de praktijk. Het is tevens de kennisbasis voor onze state-of-the-art executive opleidingsprogramma’s van de management school.

infosessie

Blog

Ontdek meer blogposts

In het licht van de digitale transformatie

12 oktober 2017 door Steven De Haes

In het licht van de digitale transformatie erkennen veel organisatiebesturen de nood aan een…

Digitale transformatie staat hoog op de agenda van veel organisaties. Hoewel veel start-ups en…

Leiderschap is een onmisbare factor in elke bedrijfsontwikkeling, zo ook voor succesvolle digitale…

Hoe kunnen organisaties succesvol zijn in die digitale transformatie? In elk geval niet door zomaar…

Eerder schreef ik over mijn eerste ervaringen met de executive Master Enterprise IT…

Organisaties zijn steeds vaker afhankelijk van “digitaal” voor het creëren van hun waarde.…

The ins and outs of the Blockchain - Meetup #7

03 mei 2017 door Antwerp Management School

Op 21 april organiseerden de AMS-alumni van de masters in Business & IT  (M²) een druk…

Onderzoek

Wij ontwikkelen nieuwe theorieën en best practices in het gebied van IT management en governance. We focussen op hoe organisaties hun business en IT management in staat stellen om hun verantwoordelijkheden op te nemen ten behoeve van business/IT alignment en waardecreatie uit IT investeringen.

Ontdek meer

Hoe kan ik je helpen?

Danny Lauwers, Director Customer Engagement