Familiebedrijven

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma?
Ik kan je helpen.


Domeinfocus

Onderzoek toont aan dat familiebedrijven zeer belangrijk zijn voor de Antwerpse economie. De basisprincipes van de Antwerp Management School – zelfbewustzijn, globaal perspectief en maatschappelijk bewustzijn – zijn voelbaar in de rechten en plichten van de familie en hun bedrijf en vind je ook terug in de ondernemersmentaliteit en de individuele talenten van de werknemers. De programma’s binnen het domein Familiebedrijven zijn er in verschillende thema’s en soorten, maar altijd gebracht door ervaringsdeskundigen met een degelijke academische onderbouw. We focussen ons in het bijzonder op familiale overdracht en continuïteit over de generaties heen.

Programma's

Evenementen

Blog

Ontdek meer blogposts

5 must-see video's voor familiebedrijven

November 21, 2016 door Vincent Molly

Antwerp Management School heeft vier kennisnetwerken, waaronder het Kennisnetwerk…

Na de financiële crisis zijn Mergers en Acquisitie (M&A) transacties eindelijk weer in opmars.…

Onderzoek

Onze family business community richt zich tot familiebedrijven en haar leiders van vandaag en morgen. Via opleiding, activiteiten en onderzoek biedt ze een ideale mix van praktijkinzicht, wetenschappelijke expertise en individuele begeleiding. Doordat ze wordt aangedreven door een gerenommeerde business school, staat ze garant voor uiterst kwalitatieve en professionele ondersteuning van haar leden.

Lidmaatschap

Familiebedrijven kunnen ongeacht hun grootte aansluiten bij onze community op basis van een lidmaatschap. Hierbij heeft men de keuze tussen een zilveren of een gouden lidmaatschap. Het verleent toegang tot ons platform waarbinnen expertise en verhalen gedeeld worden, die familiebedrijven zullen inspireren om verder te bouwen aan hun toekomstige groei en ontwikkeling.

Ontdek meer

Hoe kan ik je helpen?

Vincent Molly, Professor Ondernemerschap & Familiebedrijven