Waarom AMS?

Meer weten over onze voltijdse Masters? 
Neem contact met me op!


Graduation China-Europe Business Masters 15-16

Je hebt een master op zak maar bent op zoek naar meer?

Je ben net afgestudeerd van je Master, maar je zoekt nog een aanvullende opleiding? Of heb je beperkte werkervaring en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging?

Geef je carrière alvast een vliegende start met een praktische master van Antwerp Management School!

✓ Top-ranked masters
✓ Leiderschapsontwikkeling
✓ Carrière coaching
✓ Multiculturele omgeving
✓ Praktijkproject-focus

 


Ontmoet ons

Wil je met ons kennismaken? Wil je graag een persoonlijk (Skype-)gesprek voor meer informatie? Maak dan een afspraak of kom naar een infosessie op de campus. 

Infosessies

Woensdag 6 december 2017 (17-20u)Registreer

Woensdag 14 februari 2018 (17-20u)Registreer

Woensdag 18 april 2018 (17-20u)Registreer

Woensdag 4 juli 2018 (14-17u)Registreer

Persoonlijk gesprek

Passen deze data niet voor jou? Contacteer Caroline om langs te komen en te kijken welke opleiding best bij je past.

Maak een afspraak

Kies voor je toekomst

Wanneer je kiest voor een aanvullende master aan Antwerp Management School, zet je in op je toekomst. Door intensief samen te werken in kleine groepjes ben je niet alleen beter voorbereid op het latere teamwerk, maar leer je ook hoe om te gaan met verschillende persoonlijkheden en nationaliteiten. Hier bij Antwerp Management School proberen we het latere werkleven te simuleren, zodat je een goede voorbereiding hebt op het ritme, de intensiteit en de competitiveit van de arbeidsmarkt.

Ontdek wat onze alumni momenteel doen!

Persoonlijke ontwikkeling en praktische kennis staan bij ons centraal. Dankzij het Leadership & Career Development Track leer je jezelf beter kennen:

  • je legt een focus op je sterktes en werkpunten en gaat aan de slag met je zwaktes;
  • je leert hoe te werken in team en hoe je conflicten oplost;
  • je krijgt begeleiding bij het schrijven van je CV en sollicitatietraining
  • Via het Career Management Service word je ook dagelijks op de hoogte gesteld van nieuwe vacatures.

Daarnaast voorziet Antwerp Management School een interactieve manier van lesgeven, waarbij klasparticipatie verwacht wordt van de studenten. Professoren werken met casestudies uit het bedrijfsleven of met voorbeelden die ze zelf hebben onderzocht, wat zorgt voor een nauwe link met de bedrijfswereld. Gastsprekers uit verschillende bedrijven en sectoren, verscheidene bedrijfsbezoeken en tal van netwerkopportuniteiten zorgen ervoor dat de studenten steeds met een voet in de academische wereld staan en met de andere reeds in de bedrijfswereld. Bovendien krijg je de kans om je opgedane kennis te kunnen toepassen tijdens een Consulting Project

 

Internationale missie

Er zijn slechts enkele managementscholen met zo een diverse internationele gemeenschap als die van Antwerp Management School. Naast 34 nationaliteiten onder onze huidige studenten, werken we ook samen met professoren uit alle hoeken van de wereld.

De Master programma’s van Antwerp Management School zijn geaccrediteerd door AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business), de grootste accreditatieorganisatie voor managementscholen van de wereld. De programma’s zijn eveneens erkend door de NVAO (de Nederlands-Vlaamse Accreditatie Organisatie) en de Eduniversal Best Masters Ranking.  Bovendien staan de Full-Time Master programma’s sinds 2007 in de top 40 van de Financial Times Ranking gerangschikt.

Deze accreditaties geven aan Antwerp Management School een uitstekend waarmerk van kwaliteit, zowel lokaal als internationaal. En elk jaar proberen we dit te overstijgen!

Meer info

Waarom

Het leven in Antwerpen

Antwerp Management School is gelegen in de historische binnenstad van Antwerpen. Met haar locatie in het hart van Europa heeft de school vele troeven.

De Stad Antwerpen heeft een bijzonder specifiek karakter. Ze koppelt de charme en traditie van een rijke geschiedenis aan de kracht en ontwikkelingsdrang van het moderne industriële Vlaanderen. Een bloeiende haven, een succesvolle diamantindustrie, befaamde modeontwerpers,… allemaal vind je ze terug in Antwerpen.
Daarnaast vind je in Antwerpen ook nog een overdaad aan gezellige restaurants, toffe cafés, hippe koffiebars, kortom, alles wat je nodigt hebt voor een aangename tijd in de stad.

 

Hoe kan ik je helpen?

Caroline Rahier, Recruitment Manager