Waarom AMS?

Graduation China-Europe Business Masters 15-16

Je hebt een master op zak maar bent op zoek naar meer?

Je ben net afgestudeerd van je Master, maar je zoekt nog een aanvullende opleiding? Of heb je beperkte werkervaring en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging?

Geef je carrière alvast een vliegende start met een praktische master van Antwerp Management School!

✓ Top-ranked masters
✓ Leiderschapsontwikkeling
✓ Carrière coaching
✓ Multiculturele omgeving
✓ Praktijkproject-focus

Ontmoet ons op de infosessies

Wil je met ons kennismaken? Wil je graag een persoonlijk gesprek voor meer informatie? Kom dan naar een van onze infosessies op de campus. Of bezoek ons tijdens een van de vele beurzen (ook wereldwijd) waarop we aanwezig zijn!

Wanneer?

Woensdag 5 juli 2017Registreer

Locatie?

Antwerp Management School
Sint-Jacobsmarkt 9-13
2000 Antwerpen

Programma 5 juli

Van 17:00 tot 20:00
Je kunt kiezen uit acht Full Time Masteropleidingen:

17-18u.

Master in Global Management
Prof. Dr. Liselore Berghman – Academic Director

Master in Innovation & Entrepreneurship
Prof. Dr. Elise Meijer – Academic Director

18-19u.

3Continent Master in Strategic Marketing
Cathy Boesmans – Program Manager

Master in Global Supply Chain Management
Prof. Dr. Tom Van Woensel – Academic Director

Master in het Management (NL)
Prof. Dr. Steven De Haes – Academic Director

19-20u.

Master in Human Resource Management (NL)
Prof. Dr. Peggy De Prins – Academic Director

Master in Finance
Prof. Dr. Marc De Ceuster – Academic Director

Master China – Europe Business
Prof. Dr. Stefanie Weil – Academic Director

Kies voor je toekomst

Wanneer je kiest voor een aanvullende master aan Antwerp Management School, zet je in op je toekomst. Door intensief samen te werken in kleine groepjes ben je niet alleen beter voorbereid op het latere teamwerk, maar leer je ook hoe om te gaan met verschillende persoonlijkheden en nationaliteiten. Hier bij Antwerp Management School proberen we het latere werkleven te simuleren, zodat je een goede voorbereiding hebt op het ritme, de intensiteit en de competitiveit van de arbeidsmarkt.

Ontdek wat onze alumni momenteel doen!

Persoonlijke ontwikkeling en praktische kennis staan bij ons centraal. Dankzij het Leadership & Career Development Track leer je jezelf beter kennen:

• je legt een focus op je sterktes en werkpunten en gaat aan de slag met je zwaktes;
  • je leert hoe te werken in team en hoe je conflicten oplost;
  • je krijgt begeleiding bij het schrijven van je CV en sollicitatietraining
  • Via het Career Management Service word je ook dagelijks op de hoogte gesteld van nieuwe vacatures.

Daarnaast voorziet Antwerp Management School een interactieve manier van lesgeven, waarbij klasparticipatie verwacht wordt van de studenten. Professoren werken met casestudies uit het bedrijfsleven of met voorbeelden die ze zelf hebben onderzocht, wat zorgt voor een nauwe link met de bedrijfswereld. Gastsprekers uit verschillende bedrijven en sectoren, verscheidene bedrijfsbezoeken en tal van netwerkopportuniteiten zorgen ervoor dat de studenten steeds met een voet in de academische wereld staan en met de andere reeds in de bedrijfswereld. Bovendien krijg je de kans om je opgedane kennis te kunnen toepassen tijdens een Consulting Project

Internationale missie

Er zijn slechts enkele managementscholen met zo een diverse internationele gemeenschap als die van Antwerp Management School. Naast 34 nationaliteiten onder onze huidige studenten, werken we ook samen met professoren uit alle hoeken van de wereld.

De Master programma’s van Antwerp Management School zijn geaccrediteerd door AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business), de grootste accreditatieorganisatie voor managementscholen van de wereld. De programma’s zijn eveneens erkend door de NVAO (de Nederlands-Vlaamse Accreditatie Organisatie) en de Eduniversal Best Masters Ranking.  Bovendien staan de Full-Time Master programma’s sinds 2007 in de top 40 van de Financial Times Ranking gerangschikt.

Deze accreditaties geven aan Antwerp Management School een uitstekend waarmerk van kwaliteit, zowel lokaal als internationaal. En elk jaar proberen we dit te overstijgen!

Waarom

Het leven in Antwerpen

Antwerp Management School is gelegen in de historische binnenstad van Antwerpen. Met haar locatie in het hart van Europa heeft de school vele troeven.

De Stad Antwerpen heeft een bijzonder specifiek karakter. Ze koppelt de charme en traditie van een rijke geschiedenis aan de kracht en ontwikkelingsdrang van het moderne industriële Vlaanderen. Een bloeiende haven, een succesvolle diamantindustrie, befaamde modeontwerpers,… allemaal vind je ze terug in Antwerpen.
Daarnaast vind je in Antwerpen ook nog een overdaad aan gezellige restaurants, toffe cafés, hippe koffiebars, kortom, alles wat je nodigt hebt voor een aangename tijd in de stad.

Anja Tys, Corporate Marketing Communication Manager