Icon info
EN
AMS zoom background 4for site
https://www.antwerpmanagementschool.be/en
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/en/events
Events
https://www.antwerpmanagementschool.be/en/events/events-on-sale-hr-challenge-welzijn-t-zal-wel-zijn
HR Challenge : Welzijn ? ‘t Zal wel zijn!

HR Challenge : Welzijn ? ‘t Zal wel zijn!

31 01 23

Werknemers verwachten steeds meer van hun werkgever: meer flexibiliteit, meer aandacht voor hun persoonlijke noden en welzijn, meer groeimogelijkheden, enz. Aangezien er tegelijkertijd een war for talent woedt, staat de werkgever onder druk om hierop in te spelen. Maar hoe doe je dat? Welzijnsinterventies zijn meestal niet gestaafd op onderzoek, dus ga je dan best af op je buikgevoel? Maar hoe kan je dan de impact meten? En wat als welzijnsinterventies conflicteren met de belangen van je organisatie?

Tijdens deze HR challenge zoomen we in op het spanningsveld tussen individu en organisatie: hoe kan HR de eisen van werknemers afstemmen op de doelstellingen van de organisatie? Zijn de - soms tegengestelde - belangen te verzoenen? Waar ligt de grens? Of hebben we deze al bereikt?

Programma

Vooraleer we starten met de challenge krijg je, na een korte verduidelijking van het begrippenkader, enkele concrete cases voorgeschoteld die de basis vormen voor het debat. Deze cases komen telkens rechtstreeks uit de realiteit, gepresenteerd door sprekers uit de publieke en private sector.

18:00 Verwelkoming met hapje en drankje

18:30 HR Challenge

21:00 Netwerkreceptie

22:00 Einde

Sprekers

Met onder andere: Lou Van Beirendonck (Antwerp Management School), Dorien Simons (Mensura), Joris Bouve (Ago Vlaamse overheid), Klaartje Theunis (Zorgnet Icuro), Kurt Van Raemdonck (Federale Overheid), Kathleen Vangronsvelt (Antwerp Management School)

Praktische informatie

Datum: 31 januari 2023

Timing: 18:00 - 22:00

Locatie: Antwerp Management School, Boogkeers 5, 2000 Antwerp

Prijs: € 50 (excl. btw) - AMS alumni: € 35 (excl. btw)

Heb je vragen?

Contacteer Bruno via bruno.baert@ams.ac.be of +32 477 95 30 85.