Icon info
EN
OEP Webinar BENE LP
https://www.antwerpmanagementschool.be/en
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/en/events
Events
https://www.antwerpmanagementschool.be/en/events/financieel-en-strategisch-inzicht-de-intuïtie-achter-de-cijfers
Financial and strategic insight: the intuition…

Financial and strategic insight: the intuition behind the numbers

Finance

22 06 22

Heel wat (bedrijfs)leiders en ondernemers beweren krachtig te handelen vanuit hun buikgevoel, eerder dan vanuit een doorgedreven financieel en strategisch inzicht in hun business. Maar klopt dit wel? En vooral: is dit de juiste formule voor het succesvol uitbouwen van je organisatie?

Tijdens dit webinar bespreken we de essentie van intuïtief ondernemen. Hoe kan je dit inzetten in jouw organisatie? Waarin schuilt de kracht van intuïtie? Waar liggen de limieten? Wat is het verschil tussen intuïtief en impulsief handelen? En hoe kan je intuïtie complementair inzetten naast bedrijfsmodellen en tools die op basis van uitgebreide analyse een ruimer inzicht bieden in jouw organisatie?

Na deze sessie weet je:

  • wat intuïtie is en vooral niét is;
  • hoe je intuïtie op de juiste manier kan ontwikkelen en inzetten in jouw organisatie;
  • hoe je de brug kan slaan naar gangbare financiële en managementmodellen.

Dankzij dit webinar verruim je niet alleen jouw inzichten maar krijg je ook enkele handvatten om zelf aan de slag te gaan. Via de chatfunctie kan je bovendien je vragen voorleggen aan de docent.

Over de docent

Vincent Molly is professor Ondernemerschap en Familiebedrijven aan Antwerp Management School en KU Leuven. Hij doceert al meer dan 15 jaar vakken rond boekhouden, financieel management, ondernemerschap en strategisch management. In het kader van onderzoek focust Vincent op thema’s zoals financiering en groei van ondernemingen, strategie, innovatie en bedrijfsoverdracht. Hij beschikt over een ruime expertise in de werking van zowel start-ups, KMO’s als grote organisaties.

Praktische informatie

Datum: 22 juni 2022, van 11:00 tot 12:30

Deelname is gratis, registratie verplicht.