Icon info
EN
AMS Change Management Webinar Rawimage2
https://www.antwerpmanagementschool.be/en
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/en/events
Events
https://www.antwerpmanagementschool.be/en/events/the-change-managers-toolbox
The Change Manager's toolbox

The Change Manager's toolbox

23 02 22

80 tools die iedere verandermanager in de vingers moet hebben

Wil je jouw organisatie met succes door een ingrijpende verandering leiden, dan heb je niet alleen visie maar ook managementtools nodig: praktische technieken die je helpen om mensen (bij) te sturen, te beïnvloeden, in actie te krijgen of warm te maken.

Welke tools steken er vandaag al in jouw gereedschapskist? En, belangrijker nog: dankzij welke nieuwe tools kan jij organisatieveranderingen nog beter aanpakken?

Tijdens dit webinar nemen we jou mee doorheen de vier kernrollen van een verandermanager.

We bespreken de twintig belangrijkste verandertools per rol. We doen dat aan de hand van het Change Manager Toolbox-model en we bekijken meteen welke tools nog in jouw gereedschapskist ontbreken.

Tijdens deze sessie krijg je:

• inzicht in de kernrollen van de verandermanager;

• een overzicht van de twintig belangrijkste verandertools per rol;

• inzicht in welke tools in jouw gereedschapskist zeker niet mogen ontbreken.

Over de docent

Ron Meyer is hoogleraar Strategisch Leiderschap bij Antwerp Management School, waar hij al 20 jaar doceert in bedrijfsopleidingen en het Executive MBA programma. Tevens werkt hij als consultant met vele organisaties aan strategieontwikkeling en transformatieprocessen, waardoor hij theorie en praktijk goed kan verbinden. Hij heeft enkele bestsellers geschreven over strategie (Strategy Synthesis) en leiderschap (Leadership Agility) en is een veel gevraagde spreker in binnen- en buitenland. Ron is Canadees, is getrouwd met een Oostenrijkse en woont in Nederland.

Ron Meyer

Praktische informatie

Datum: woensdag 23 februari, van 11:00 tot 12:30.

Deelname is gratis, registratie is verplicht.

Dit webinar belicht enkele tools die aan bod komen tijdens onze masterclass Change Management. Download de brochure voor meer informatie.