Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Close
NL
MIF liggend 2400x1260
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/master-finance
Finance
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/master-finance/getuigenissen
Getuigenissen

Finance - Getuigenissen

Ontmoet ons op een beurs of schrijf je in voor een infosessie
Download brochure

Getuigenissen

Harsh koos de Master in Finance aan AMS owv de topranking wereldwijd en omdat het programma inzicht geeft in àlle aspecten van finance. Hij houdt van het informeel contact dat hij heeft met de docenten en van het feit dat zijn medestudenten uit alle hoeken van de wereld komen. Iedereen kan met elkaar overweg en dat geeft echt een boost als je hard moet werken.

Max vindt het belangrijk dat de Master in Finance je voorbereidt op het echte business leven en dat het een overzicht geeft van alle divisies in finance. Hij vindt de interactie in kleine groepen met docenten en medestudenten een absolute meerwaarde.

"De Master in Finance van AMS vervult al mijn verwachtingen. Ik vind het fijn dat ik de kans krijg om bedrijven te bezoeken. Daarnaast kan ik hier heel praktische skills op vlak van finance ontwikkelen én werk ik samen met een zeer internationale groep van mede-studenten."

— Ming

Letizia koos voor de Master in Finance vanwege de top 50 positie in de wereldrankings. Bij AMS leert ze alles over de praktische en emotionele kant van de finance-wereld. Daarnaast beschouwt ze Antwerpen als een artistieke stad.

— Letizia

Mijn jaar op AMS was een jaar waarin ik hard moest werken, maar dat resulteerde wel in fantastische prestaties en resultaten. Omdat de professoren een brede ervaring hebben in de financiële sector, heeft de Master in Finance mij de kennis en vaardigheden gegeven die nodig zijn om aan een carrière in Finance te beginnen.

— Cas De Bruijn, Alumnus

“De Master in Finance was voor mij een logische keuze omdat ik mijn kennis en expertise in de financiële wereld wou uitbreiden. Daarnaast verbeterde het ontmoeten van interessante mensen uit verschillende bevolkingsgroepen mijn sociale vaardigheden aanzienlijk. De elf nationaliteiten en de verscheidenheid aan academische achtergronden vormden zeker een grote uitdaging voor het programma. Toch besefte ik na 10 maanden dat niets onmogelijk was, zolang je maar hard werkt en jezelf blijft uitdagen!”

— Katsiaryna (Kate) Bahdanovich, Alumna

Download brochure
Stel je kandidaat
Boogkeers
Michael Sewell 2

Een vraag over dit programma?

Michael Sewell

Tel: 0032 (0)3 265 98 60

Close

Een vraag over dit programma?