Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Close
NL
Header img 3
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/oplossingen-op-maat
Trajecten voor bedrijven

Trajecten op maat van organisaties

Antwerp Management School heeft een breed pakket van bedrijfsspecifieke leertrajecten die we helemaal op maat van jouw organisatie kunnen aanpassen. Dankzij een sterk team van kennisexperten, ervaren relatiebeheerders en leercoaches, staat Antwerp Management School garant voor een excellente leerervaring die de groeiambities van je organisatie ondersteunt, een boost geeft aan je bedrijfsinzichten en de professionele prestaties verhoogt.

Bedrijven kunnen ook beroep doen op onze full-time masterstudenten om business cases of innovatieve ideeën uit te werken (in-company projecten, venture building, innovation sprint). Ons career center biedt bedrijven verschillende mogelijkheden om deze studenten te recruteren.

Boogkeers

Company Specific Tracks

Na een intakegesprek met onze Learning & Development Advisor, tekenen onze experten een traject uit op maat van jouw organisatie. Opleidingen kunnen worden aangepast aan je specifieke noden, of het nu gaat om een eerder klassiek opleidingsprogramma, een strategische workshop, een langdurig transformatietraject of een flexibele combinatie van diverse trajecten. Ons breed gamma van mogelijke leertrajecten is als een bouwpakket: je kan de bouwstenen makkelijk combineren en aanpassen totdat ze perfect aan jouw vragen voldoen.
Header img 5

Collaborate with our students

Onze full-time master studenten vertegenwoordigen de creatieve Generatie Z. Ze zijn mee met nieuwe gewoontes, trends, technologieën en opkomende markten. Ze denken out of the box en daardoor hebben ze vaak onbevangen en verfrissende inzichten die niet gelimiteerd zijn door een bepaalde bedrijfscultuur. Op AMS krijgen ze state of the art kennis mee, die ze direct kunnen toepassen in het bedrijfsleven. Als organisatie kan jij op verschillende manieren deze jonge high potentials bereiken. Werf voor een korte periode een team masterstudenten aan om aan een business case te werken, een venture building project of een innovatieve uitdaging. Stel je bedrijf voor aan deze toekomstige generatie op de arbeidsmarkt via onze career center, of waarom niet investeren in een getalenteerde student(e) en hem/haar daarna aanwerven?
Career fair 2

Career Center

Als een hoog gerangschikte managementschool brengt Antwerp Management School jaarlijks haar 220 jonge, toekomstige managers in contact met een waaier aan bedrijven. In lijn met onze focus op persoonlijke ontwikkeling worden studenten actief begeleid in hun zoektocht naar een eerste uitdagende job. Enerzijds dankzij sollicitatietrainingen, mock interviews en individueel carrière-advies, anderzijds worden studenten en bedrijven gematcht via het online career center, bedrijfsbezoeken, jobbeurzen, netwerkbijeenkomsten en andere events. Onze career center services kunnen jouw organisatie helpen in het vinden van het beste talent op de markt.
Career fair 1