Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Close
NL
Banner e Ph D
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/executive-phd-program
Executive PhD program

Executive PhD Program

Download brochure

Eerste startdatum

05.10.2022

Prijs

€63.100

Taal

Engels

Locatie

Boogkeers 5, 2000
Antwerpen, België

Overzicht

Het Antwerp Management School Executive PhD programma is een vier jaar durende, onderzoeksgebaseerde opleiding voor senior executives die relevante kennis en onderzoeksvaardigheden willen toepassen op actuele businessproblemen in hun industrie of werkplek. De opleiding is een premium executive development opleiding, die zowel academisch rigoureus als intellectueel uitdagend is.

Waarom de PhD program for executives bij AMS?

Antwerp Management School is sinds 2015 pionier door het creëren van een uniek programma dat de eerste in zijn soort was in Europa om wetenschappelijke grondigheid te combineren met praktische relevantie: het Executive PhD programma. Hoewel het PhD program for executives wordt aangeboden door AMS, werken we nauw samen met de Universiteit Antwerpen, die ook het doctoraatsdiploma uitgeeft. Tijdens je persoonlijke PhD-traject word je begeleid door docenten en experts van over de hele wereld.

Deelnemers waarderen ons om onze ondernemersgeest, duurzame mentaliteit en onze open, mensgerichte aanpak.

Programma

Het volgen van dit programma moet het hoogtepunt zijn van de persoonlijke, professionele en academische ontwikkeling van de deelnemer. Gedurende een periode van 4 jaar verwerf je competenties die cruciaal zijn om je carrière succesvol te intensiveren, zowel in de academische als in de bedrijfswereld. Lees meer over wat dit programma te bieden heeft en wat het zo uniek maakt.

Applicatie en toelating

We voorizen een eenvoudig maar grondig aanvraag- en toelatingsproces. Lees hier meer over de voorwaarden en de toelatingsprocedure.

Kosten en financiering

Lees hier meer over de prijs van het programma en de financiële voordelen die er mogelijk zijn.

Getuigenissen

Lees hier meer over hoe onze huidige PhD kandidaten en alumni het programma beleven / hebben beleefd (allemaal senior executives of business professionals), hoe het hun carrière en hun leven heeft veranderd en hoe het hen heeft geholpen om te groeien, zowel op academisch als op professioneel vlak.

Boogkeers
Steffi weil

Een vraag over dit programma?

Steffi Weil, PhD

China and Global Governance

Steffi Weil, PhD

China and Global Governance

Steffi weil
Close

Een vraag over dit programma?