Icon info
NL
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/executive-phd-program
PhD program for executives

PhD program for Executives

Het Antwerp Management School PhD programma voor executives is een vier jaar lange, onderzoeksgebaseerde opleiding voor senior executives die relevante kennis en onderzoeksvaardigheden zoeken toe te passen op actuele businessproblemen in hun industrie of werkplek. De opleiding is een premium executive development opleiding ontworpen om academisch zwaar en intellectueel uitdagend te zijn.

Taal

Engels

Eerste startdatum

02.10.2024
Prijs
€67.950

Locatie

Antwerpen, België

Taal

Engels

Eerste startdatum

02.10.2024
Prijs
€67.950

Locatie

Antwerpen, België

4 jaar

opleiding

Het PhD programma voor executives is een vier jaar lange, onderzoeksgebaseerde opleiding voor senior executives

11

modules

Vergemakkelijk je werk-privé-studie-balans als Senior Executive: het programma bestaat uit 11 modules (3 tot 4 dagen lang) verdeeld over 4 jaar;

+60

jaar ervaring

Antwerp Management School loopt al 60 jaar voorop op het gebied van innovatie, transformatie, ondernemerschap en ecosystemen, altijd in het beste belang van mens en samenleving.

Verwerf de nieuwste inzichten in het door jou gekozen managementveld

Het Antwerp Management School PhD programma voor executives is een vier jaar durende, onderzoeksgebaseerde opleiding voor senior executives die relevante kennis en onderzoeksvaardigheden willen toepassen op actuele businessproblemen in hun industrie of werkplek. De opleiding is een premium executive development opleiding, die zowel academisch rigoureus als intellectueel uitdagend is.

Download onze brochure

Waarom je voor AMS kiest

Antwerp Management School is sinds 2015 pionier door het creëren van een uniek programma dat de eerste in zijn soort was in Europa om wetenschappelijke grondigheid te combineren met praktische relevantie: het PhD programma voor executives. Hoewel het PhD program voor executives wordt aangeboden door AMS, werken we nauw samen met de Universiteit Antwerpen, die ook het doctoraatsdiploma uitgeeft. Tijdens je persoonlijke PhD-traject word je begeleid door docenten en experts van over de hele wereld. Deelnemers waarderen ons om onze ondernemersgeest, duurzame mentaliteit en onze open, mensgerichte aanpak.

Ontdek waarom
Steffi Weil Professor Executive Ph D

Meer informatie over het programma?

Het volgen van dit programma moet het hoogtepunt zijn van de persoonlijke, professionele en academische ontwikkeling van de deelnemer. Gedurende een periode van 4 jaar verwerf je competenties die cruciaal zijn om je carrière succesvol te intensiveren, zowel in de academische als in de bedrijfswereld. Lees meer over wat dit programma te bieden heeft en wat het zo uniek maakt.

Ontdek het programma
Ph D for Executives AMS

Ontdek de onderzoeksonderwerpen van onze huidige deelnemers

Hieronder krijg je een overzicht van de onderzoeksonderwerpen waar ze momenteel rond werken. Ben je geïnteresseerd en wil je graag meer weten over een van deze onderwerpen? Je vindt de LinkedIn van de studenten ook terug op de pagina, contacteer hen gerust.

Lees meer over de topics
Ph D students

Bekijk de getuigenissen van andere studenten

Lees hier meer over hoe onze huidige PhD kandidaten en alumni het programma beleven / hebben beleefd (allemaal senior executives of business professionals), hoe het hun carrière en hun leven heeft veranderd en hoe het hen heeft geholpen om te groeien, zowel op academisch als op professioneel vlak.

Bekijk de getuigenissen

Geaccrediteerd door

Aacsb accreditation
Nvao accreditation

Schrijf je in voor onze newsletter

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond Human Resources & Leadership, Sustainable Transformation of Strategy & Innovation? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en vink het juiste topic aan.

Schrijf je in
Boogkeers 2 1

Start de applicatieprocedure

Omdat we maar een beperkt aantal studenten toelaten, raden we je sterk aan om je zo snel mogelijk aan te melden.

Sarie Leroy

Een vraag over dit programma?

Function PhD Program Advisor
Sarie Leroy
Sluiten

Een vraag over dit programma?