Icon info
NL
Ams topic banner
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/publieke-sector-social-profit
Publieke & Social Profit Sector

Publieke & Social Profit Sector

Ontdek onze masterclasses

Je krijgt een stevige academische onderbouw met link naar de praktijk. Je ontdekt nieuwe inzichten en tools die je kunt toepassen in jouw eigen organisatie. Onze faculty heeft zowel academische expertise als praktijkkennis én grote affiniteit/ervaring met de publieke en social-profitsector.

Masterclass Bestuursrecht

Nergens worden zo’n grote beslissingen genomen als in de publieke sector. Een goed begrip van het juridische speelveld in een Europese context is dan ook essentieel voor leidinggevendenr. Door het aanleren van juridische 'reflexen' worden uiteindelijk beslissingen genomen met meer zekerheid. Deze masterclass maakt tevens deel uit van de Executive Master in Public Governance & Leadership.
Startdatum 12.03.2024
Duur 1 - 10 dagen
Taal Nederlands

Masterclass Cultuurmanagement

De professionalisering van de culturele en creatieve sector stelt steeds hogere eisen aan de medewerkers van musea, theaters, cultuurcentra, bibliotheken, muziekcentra en andere culturele organisaties. Wie in de culturele en creatieve sector werkt, staat voor de uitdaging om het creatieve en het zakelijke tot een krachtig geheel te smeden.
Startdatum 09.05.2022
Duur 1 - 10 dagen
Taal Nederlands

Masterclass Governance

Vanuit je eigen professionele expertise kunnen wegen op het beleid en evolueren naar goed bestuur, rekening houdend met politieke en maatschappelijke doelstellingen. Deze masterclass omvat een luik 'Politiek, beleid en organisatie' en een luik 'Multi-level governance'. Deze masterclass maakt tevens deel uit van de Executive Master in Public Governance & Leadership.
Startdatum 05.12.2023
Duur 1 - 10 dagen
Taal Nederlands

Masterclass Management in de zorg

Voor elke professional uit de gezondheidszorg en welzijnssector die beter wil begrijpen hoe het Vlaamse zorglandschap eruitziet en hoe zijn eigen organisatie daarin past.
Startdatum 09.05.2022
Duur 1 - 10 dagen
Taal Nederlands

Masterclass Mens en organisatie

Hoe verenig je de doelen van je organisatie met die van je medewerkers? Met voldoende aandacht voor het welzijn van je mensen én de welvaart van je organisatie sta jij sterker in je management. Deze masterclass maakt tevens deel uit van de Executive Master in Public Governance & Leadership.
Startdatum 08.11.2022
Duur 1 - 10 dagen
Taal Nederlands

Masterclass Organisatienetwerken

Vierdaagse zeer praktijkgerichte opleiding waarin je methoden en technieken leert om je netwerk te vergroten en effectiever te maken en inzicht krijgt in het opbouwen en goed functioneren van organisatienetwerken.
Startdatum 23.05.2022
Duur 1 - 10 dagen
Taal Nederlands

Masterclass Strategische beleids- en budgetcyclus

Leidinggevenden in de publieke sector staan voor belangrijke strategische uitdagingen. Deze masterclass geeft je houvast om onderbouwd een strategie te ontwikkelen én te implementeren. Het strategisch deel wordt aangevuld met een financieel luik specifiek voor het publieke domein. Deze masterclass maakt tevens deel uit van de Executive Master in Public Governance & Leadership.
Startdatum 18.04.2023
Duur 1 - 10 dagen
Taal Nederlands

Masterclass Wendbare overheid

Deze masterclass geeft (toekomstige) leidinggevenden binnen de publieke sector houvast om onderbouwd een strategie te ontwikkelen én te implementeren gericht op een wendbare organisaties. Je verwerft kennis in crisisbeheer en -communicatie, organisatienetwerken en procesmanagement. Deze masterclass maakt tevens deel uit van de Executive Master in Public Governance & Leadership.
Startdatum 10.01.2023
Duur 1 - 10 dagen
Taal Nederlands

Postgraduaten publiek, social profit, cultuur en zorg

Dit postgraduaat geeft jou als manager een helicopterview over de essentiële managementdomeinen in de publieke en social profit sector.
Startdatum 17.10.2022
Duur +16 dagen
Taal Nederlands

Registreer voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates over het topic van jouw keuze.

Carole thielens

Een vraag over ons aanbod?

Carole Thielens

Function: Program Director Public Governance & Leadership

Tel: t: +32 3 265 96 10 / m: +32 475 60 15 82

Function Program Director Public Governance & Leadership
Carole thielens
Sluiten

Een vraag over ons aanbod?