Icon info
NL
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/master-air-transport-management
Master in Air Transport Management
Master in Maritime and Air Transport Management

Air Transport Track

Ben jij gepassioneerd door alles wat met vliegtuigen en transport te maken heeft? Zet jezelf in het middelpunt van de luchtvaartlogistiek met een gespecialiseerde masteropleiding, in het hart van het West-Europese vliegverkeer en laat je onderdompelen in de wereldeconomie die daaraan vasthangt. Samen met je internationale medestudenten verken je alle luchtvaarttrends, -strategieën en de managementvaardigheden die jouw carrière een flinke boost zullen geven. Welkom in ons vliegende netwerk.

Taal

Engels

Eerste startdatum

09.09.2024

Duur

1 jaar

Locatie

Antwerpen, België

Degree

Master in Maritime and Air Transport Management

Taal

Engels

Eerste startdatum

09.09.2024

Duur

1 jaar

Locatie

Antwerpen, België

Degree

Master in Maritime and Air Transport Management
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/master-air-transport-management
Master in Air Transport Management

1 master

2 expertisecentra

Deze masteropleiding is een ‘specialleke’.Ze wordt mede beheerd door C-MAT, het transport-expertisecentrum van de Universiteit van Antwerpen. Zo studeer jij af met een prestigieus diploma van de Universiteit Antwerpen én alle voordelen van de context en visie van rasechte businessschool AMS. Win-win!

Antwerpen

een sleutelpositie

Omringd door de 4 grootste luchthavens van Europa, een bloeiende private jet business en enkele eigen luchthavens die elk verschillen in grootte en specialisatie - dat is Antwerpen. Vanuit deze visvijver nemen we je mee in de uiterst gevarieerde wereld van luchtvaart die West-Europa je te bieden heeft. Waar ligt jouw passie?

Surf mee

op ons netwerk

Al onze opleidingen - maar met name de masters in transport (Maritime & Air) - genieten van een uitgebreid netwerk. Onze faculteit staat in nauw contact met bedrijfsleiders en professionals uit de industrie, die we maar al te graag voorstellen aan onze studenten. Zo studeer je af met een sterke link naar een uitgebreid ecosysteem van opportuniteiten.

Is het Air Transport programma iets voor jou?

De wereld van de luchtvaart heeft jou altijd nieuwsgierig gemaakt en je bent enthousiast om te ontdekken hoe je daar kan uitblinken en veranderingen teweeg brengen. In deze master zoom je in op de kennis en kwaliteiten die jou tot een dynamische manager maken, perfect afgestemd op de vragen van de vliegindustrie. Sluit je aan bij onze pittige gemeenschap van transportstudenten en -alumni en help jouw sector evolueren met een wereldse blik.

Psst… Zoek je een bredere kijk op de supplychain? Dan is onze Global Supply Chain Management programma misschien iets voor jou.

Werk je al even in de luchtvaart? Ideaal, met deze master verdiep je je kennis van de industrie en voeg je er een pak sectorspecifieke managementskills en waardevolle professionele contacten aan toe. Maar ook nieuwkomers uit andere sectoren en studies zien we graag komen. Zo lang je maar beschikt over een masterdiploma en, vooral, een flinke dosis motivatie en passie voor het vak.

Download onze brochure

Het programma

In 3 stappen maakt dit masterprogramma van jou een echte specialist in je transportvakgebied: we verkennen het luchtvaartlandschap van Europa (en daarbuiten), we bouwen de relevante managementvaardigheden op zodat jij je daar vol zelfvertrouwen in kan bewegen en bepalen hoe je deze kennis strategisch kan inzetten om je organisatie in een gunstige positie te krijgen. Als transportexpert weet jij de uitdagingen van deze groeisector steeds om te zetten in opportuniteiten waar jouw bedrijf vlot mee meegroeit.

Ontdek het curriculum
MATM program

Praktische informatie

Zin om eraan te beginnen? Dan vind je hier alle praktische details om je in te schrijven voor het Air Transport programma: van de vereisten voor je toelating en hoe de procedure verloopt, tot financiële informatie en eventuele ondersteuning daarbij.

Lees hier de details
Reception GLS Days 36 min min

Waarom kiezen voor het Air Transport programma

Transport is het kloppend hart van elke economie. Met de Master in Air Transport Management kies je resoluut voor een toekomstbestendige carrière in een van de sterkst groeiende sectoren. En AMS is daar de ideale uitvalsbasis voor: niet alleen genieten we van de voordelen van onze centrale positie in de West-Europese vliegindustrie, ook bieden we je de ervaring en ondersteuning van een echte businessschool.

Ontdek onze troeven
Career fair 45

De ervaring van onze alumni

Maar hoe het er echt aan toegaat in deze opleiding hoor je natuurlijk best van onze alumni. Zij vertellen niet alleen over hun nieuwe, uitgebreide kennis van het luchtvaartlandschap, maar zijn ook erg tevreden met de uitstekende managementbasis die ze hier meekrijgen. En dat alles in een op-en-top internationale omgeving, met een eigen gespecialiseerde alumnigemeenschap.

Lees de ervaringen van onze alumni
AET Alumni

Onze reputatie gaat ons voor

Als je kiest voor Antwerp Management School stap je binnen in de top 1% van business-scholen wereldwijd, want we zijn Triple Crown Accredited. Dat klinkt niet gewoon chique, maar is een grote verdienste die we met veel trots dragen.


Lees meer over onze accreditaties
graduation pic FTM accreditations

Voor internationale studenten

70% van de AMS-studenten komt uit het buitenland. Daarom doen we er alles aan om jou hier welkom te heten. Heb je hulp nodig om een woning te vinden, je visum aan te vragen of simpelweg ons mooie Antwerpen beter te leren kennen? AMS voorziet een brede ondersteuning, zodat je studies in België vlot verlopen.

Hoe kunnen we je helpen?
Student Reception

Start de applicatieprocedure

Omdat we maar een beperkt aantal studenten toelaten, raden we je sterk aan om je zo snel mogelijk aan te melden.

Julie Hillewaert WEB

Een vraag over dit programma?

Function Program advisor full-time master's programs
Julie Hillewaert WEB
Sluiten

Een vraag over dit programma?