Icon info
NL
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/over-ams
Over Antwerp Management School
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/over-ams/de-boogkeers
De Boogkeers

De Boogkeers

Campus De Boogkeers

In september 2018 verhuisde Antwerp Management School van Campus Het Brantijser (Sint-Jacobsmarkt) naar De Boogkeers aan het Mechelse plein.

De Boogkeers is een historisch gebouw en werd gerenoveerd door HUB Architecten. Het pand omvat een gedeeltelijke nieuwbouw (gelegen aan Vleminckveld 51 en Boogkeers 1-5) en het rechtergedeelte dat behouden werd: het pand aan de Lange-Gasthuisstraat 32-34 werd hersteld in zijn historische staat. Het linkergedeelte is nieuw gebouwd en is een luchtig geheel waarbij het ritme van het te restaureren aanpalende pand werd doorgetrokken. De open-huis-filosofie die typerend is voor AMS komt in dit nieuwe pand ten volle tot uiting.

Campus De Boogkeers staat voor een duurzaam, maatschappelijk verantwoord gebouw met respect voor de historische waarde.

Boogkeers

Ontdek onze campus!

Onze campus ligt in het hartje van de stad. Volg onze recruitment manager Eva op deze wandeling door onze campus! Ze laat je alle delen van het gebouw zien en verklapt wat haar favorietje plekjes zijn.

Hoe onze campus onze filosofie weerspiegelt

Steven de Haes, Decaan van AMS, Geert Vyncke, toenmalige managing director van AMS (2017 tot 2020) en Koen Drossaert, HUB architecten over hoe De Boogkeers tot stand kwam.


Vragen of suggesties? Contacteer ons!

Antwerp Management School
De Boogkeers
Boogkeers 5
2000 Antwerpen
België

info@antwerpmanagementschool.be
+32 (0)3 265 47 58