Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

News img
Kies een jaar

november 20, 2020

Prof. dr. Ann Verhetsel nieuwe Academic Director van de opleiding Master Real Estate (MRE)

Prof. dr. Ann Verhetsel wordt de nieuwe Academic Director van de opleiding Master Real Estate (MRE) aan Antwerp Management School (AMS)

oktober 29, 2020

Het SDG-bewustzijn in België blijft toenemen

Deze nieuwe 2020 SDG Barometer schetst het duurzaamheidslandschap op nationaal niveau met inzichten over de betrokkenheid van organisaties bij de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG's)

oktober 28, 2020

AMS Executive MBA behoudt zijn 1e plaats in de ranking

Antwerp Management School (AMS) is opnieuw opgenomen in de Financial Times Worldwide Top 100 Ranking voor Executive MBA’s en klimt verder op naar de 55e plaats. In België staat het programma daarmee op de eerste plaats. . De ranking werd gepubliceerd op maandag 26 oktober op de FT website en is gebaseerd op data die de Financial Times opvraagt bij zowel de businessscholen als bij de alumni.

oktober 12, 2020

Lancering van de Belgian Alliance for Climate Action

The Shift en WWF-België kondigden op 12 oktober de lancering aan van een unieke Belgische klimaatalliantie. Ze nodigen alle Belgische organisaties die hun broeikasgasuitstoot willen verminderen en hun klimaatambities willen verhogen uit om zich aan te sluiten bij dit initiatief in België. Antwerp Management School heeft samen met 52 andere organisaties zich al aangesloten bij de alliantie en zich ertoe verbonden de activiteiten af te stemmen op de doelstellingen van het klimaatakkoord van Parijs: de opwarming van de aarde onder 2°C houden en inspanningen doen om deze te beperken tot 1,5°C.

augustus 19, 2020

Maatregelen coronavirus

AMS beschouwt de veiligheid van elk individu als haar prioriteit. Het coronavirus COVID-19 verspreidt zich wereldwijd. AMS vraagt alle studenten, bezoekers en personeelsleden om mee te werken om verdere overdracht te vertragen.
We zullen de situatie dagelijks nauwgezet volgen en alle updates zullen op deze webpagina worden weergegeven.