Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Close
NL
News AMS
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/nieuws
Nieuws

Nieuws

Zoeken
Kies een jaar

december 07, 2021

In Memory of Guido Kestens (1940 – 2021) Honorary Chairman of the AMS Alumni Association

It is with great sadness that we announce the passing of Guido Kestens, Honorary Chairman of the Alumni Association of Antwerp Management School and AMS EMBA Alumnus (formerly known as PPB).

oktober 18, 2021

AMS Executive MBA is de nummer 1 in de Benelux

AMS staat als enige Belgische businessschool in de top 100!
De Financial Times heeft vandaag haar internationale top 100 voor Executive MBA’s bekendgemaakt. Antwerp Management School deed het de vorige jaren al goed maar doet nu nóg beter: de AMS Executive MBA klimt maar liefst 10 plaatsen, tot nr. 45. Daarmee is AMS de nummer 1 in de Benelux. Het is ook de hoogste plaats ooit die een Belgische businessschool heeft gehaald.

juni 17, 2021

Antwerp Management School behaalt niveau van Transforming School in de Positive Impact Rating Editie 2021

Antwerp Management School (AMS) werd erkend voor haar sociale impact en duurzaamheidsprestaties bij de lancering van de Positive Impact Rating (PIR) resultaten op het UN PRME Global Forum. AMS was een van de business schools uit 21 landen wereldwijd die dit jaar deelnamen aan de rating en behaalde Level 4, waardoor het een Transforming School is binnen de PIR.

mei 05, 2021

AMS en NSX werken samen aan future proof digitale transformatie

Het ontwikkelen en verspreiden van topkennis en het samen impact realiseren op organisaties en de maatschappij, dat zijn de ambities die AMS en NSX delen. AMS doet dit via management-onderwijs, onderbouwd door state-of-the-art onderzoek. NSX, een spin-off van UAntwerpen, doet dit via onderzoek en valorisatie van de innovatieve Normalized Systems-technologie. Beide organisaties hebben zich geëngageerd om in het domein van Business & IT en digitale transformatie hun samenwerking te versterken. Een win voor beide organisaties, en vooral voor de sector zelf.

maart 26, 2021

Belgische bedrijven nemen actie in de transitie naar de circulaire en welzijnseconomie

In deze disruptieve tijden hebben we bedrijven nodig die het voortouw nemen op weg naar een betere post-COVID-19 wereld. Daarom lanceerden de AMS Sustainable Transformation Groups (ST Groups) twee charters om bedrijven samen te brengen in de transitie naar een circulaire economie en welzijnseconomie. Op 24 maart ondertekenden de oprichtende bedrijven de charters Circular Economy Commitment en/of de Good Work Goals tijdens een online event en spoorden ze andere bedrijven aan om hun voorbeeld te volgen.