Lees alles over hoe AMS veilig de campus heropent voor studenten & voor bezoekers

News img
Kies een jaar

augustus 19, 2020

Maatregelen coronavirus

AMS beschouwt de veiligheid van elk individu als haar prioriteit. Het coronavirus COVID-19 verspreidt zich wereldwijd. AMS vraagt alle studenten, bezoekers en personeelsleden om mee te werken om verdere overdracht te vertragen.
We zullen de situatie dagelijks nauwgezet volgen en alle updates zullen op deze webpagina worden weergegeven.

juli 06, 2020

"It's the knowledge and talent, stupid"

Op 4 juli verscheen deze open brief van onze decaan Steven De Haes in De Tijd. Samen met verschillende medeondertekenaars uit het onderwijs en het bedrijfsleven roept hij hierin beleidsmakers op om meer te investeren in talent en kennis.

juni 03, 2020

Ans De Vos gevraagd als expert voor relance economie & arbeidsmarkt

Prof. dr. Ans De Vos, houder van de SD Worx Leerstoel ‘Next Generation Work’ bij AMS, maakt deel uit van 2 expertengroepen die onderbouwd advies zullen leveren over de economische impact van de coronacrisis aan De Vlaamse Regering en meer specifiek voor het arbeidsmarktbeleid aan Vlaamse minister van Werk, Hilde Crevits, .

april 23, 2020

Onderzoek naar de impact van de coronacrisis op het menselijk kapitaal in organisaties

Uit een enquête afgenomen tussen 3 en 18 april 2020 bij 1241 Belgische bedrijfsleiders en HR-professionals blijkt dat een meerderheid van organisaties blijft aanwerven. Bij 70% van de kleine organisaties is er wel aanwervingsstop. Grote ontslagrondes bij huidige personeel worden niet voorzien, er is vooral bekommernis om het geconnecteerd houden van thuiswerkers en de uitval door stress bij cruciale organisaties.

april 15, 2020

Message from the Dean

We are living in very strange times. In the past couple of weeks all of our lives have been turned completely upside down. Up to even a month ago nobody could have ever imagined that our world could change so radically and so swiftly.