Icon info
NL
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/master-management
Master in Management

Master in Management

In het huidige digitale tijdperk moeten managers hun weg vinden in een geheel nieuwe wereld waar digitalisering en traditionele managementpraktijken naast elkaar bestaan. Dat is waar ons masterprogramma in management in beeld komt. Het is ontworpen om je uit te rusten met de vaardigheden die je nodig hebt om te slagen in dit gedigitaliseerde landschap door algemene managementkennis te combineren met digitale expertise.

Taal

Engels

Eerste startdatum

09.09.2024

Duur

1 jaar

Locatie

Antwerpen, België

Degree

Master in Management

Taal

Engels

Eerste startdatum

09.09.2024

Duur

1 jaar

Locatie

Antwerpen, België

Degree

Master in Management
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/master-management
Master in Management

Veelzijdig

Strategie wordt digital strategy, marketing wordt digital marketing en ook HR transformeert. Jij leert om te gaan met alle aspecten van het digitale tijdperk, zodat je klaar bent voor een managementcarrière in een breed scala aan sectoren.

Hands-on

Alle kennis die je tijdens dit programma opdoet, zet je onmiddellijk om in praktijk met real-life consultancy scenario's, businesscases en een onderzoeksreis naar Barcelona. Zo studeer je niet alleen af met een stevige dosis theoretische kennis, maar ook relevante praktijkervaring

Futureproof

Digitalisering, automatisering en AI zullen alsmaar meer avanceren. Met een open blik leer jij deze uitdagingen transformeren in winstgevende opportuniteiten op lange termijn

Is de Master in Management iets voor jou?

Jij kijkt al uit naar een leidinggevende job en het veranderende landschap schrikt je niet af? Perfect. Wij vullen onze lokalen maar al te graag met durvers zoals jij: studenten die weten van aanpakken en die een uitdaging niet uit de weg gaan.

Geen ervaring in management? Geen probleem. De Master in Management is een ideale opleiding voor junior profielen met weinig of geen werkervaring. Je krijgt alle instrumenten in handen om een carrière in consultancy of algemeen management te starten, in eender welke sector.

Download onze brochure

Het programma

Binnen dit masterprogramma proef je van alle eigenschappen die kenmerkend zijn voor een goede leider. Je mag rekenen op een algemene managementbasis, aangevuld met een extra focus op het digitale verhaal. Geen zorgen, we verwachten geen coderingsmirakels van jou. Wel bereiden we je voor op een managementcarrière die meedeint op het ritme van de digitalisering. En als kers op de taart bezoeken we Esade, een top businessschool in Barcelona, voor frisse, internationale inzichten.

Ontdek het curriculum
Reception GLS Days 41 min

Praktische informatie

Zin om eraan te beginnen? Dan vind je hier alle praktische details om je in te schrijven voor de Master in Management: van de vereisten voor je toelating en hoe de procedure verloopt, tot financiële informatie en eventuele ondersteuning daarbij.

Praktische informatie
954 A0149 Edit

Waarom kiezen voor de Master in Management

Aan managementopleidingen geen gebrek, maar wat maakt dit masterprogramma en de AMS-aanpak precies zo bijzonder? AMS beseft dat de grootschalige invloed van nieuwe technologieën geen enkele sector of job onaangetast laat. Traditionele managementvaardigheden blijven belangrijk, maar digitalisering het hoofd bieden, vraagt nog heel wat nieuwe skills. Daarom staat dit masterprogramma volledig in het teken van een sterke fundering van algemeen management, maar steeds met oog voor de weerslag van digitale ontwikkelingen.

Ontdek onze troeven

De ervaring van onze alumni

Onze oud-studenten zijn onze meest enthousiaste ambassadeurs. Naast het uitgebreide theoretische curriculum, zijn zij jaar na jaar onder de indruk van het transformatieve karakter van de opleiding. Het programma verandert hen in volwaardige leiders en stimuleert een sterke professionele, sociale en persoonlijke groei. En je hoeft geen afscheid te nemen na de ontvangst van je diploma: dan zwaait de deur van onze warme alumnivereniging voor je open.

Luister naar de verhalen van onze alumni

Onze reputatie gaat ons voor

Als je kiest voor Antwerp Management School stap je binnen in de top 1% van business-scholen wereldwijd, want we zijn Triple Crown Accredited. Dat klinkt niet gewoon chique, maar is een grote verdienste die we met veel trots dragen.

Triple Crown Lockup
Lees meer over onze accreditaties
graduation pic FTM accreditations

Voor internationale studenten

70% van de AMS-studenten komt uit het buitenland. Daarom doen we er alles aan om jou hier welkom te heten. Heb je hulp nodig om een woning te vinden, je visum aan te vragen of simpelweg ons mooie Antwerpen beter te leren kennen? AMS voorziet een brede ondersteuning, zodat je studies in België vlot verlopen.

Ontdek onze Student's Guide
Student Advice

Start de applicatieprocedure

Omdat we maar een beperkt aantal studenten toelaten, raden we je sterk aan om je zo snel mogelijk aan te melden.

Julie Hillewaert WEB

Een vraag over dit programma?

Function Program advisor full-time master's programs
Julie Hillewaert WEB
Sluiten

Een vraag over dit programma?