Icon info
NL
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/faculty
Faculty
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/faculty/kathleen-vangronsvelt
Kathleen Vangronsvelt, PhD

Kathleen Vangronsvelt, PhD

Function Faculty & Researcher “Enabling human impact”

Prof. Dr. Kathleen Vangronsvelt combineert een brede business ervaring als HR Professional (DHL Aviation, AB Inbev, H.Essers, Belfius) met academische vaardigheden (PhD in Business Economics “Values at work” – KU Leuven). Haar werk werd gepubliceerd zowel in top-ranked academische als praktijk tijdschriften en gepresenteerd op nationale en internationale conferenties. Ze gaf les aan Rotterdam School of Management, IESEG Paris en - tot op vandaag - Antwerp Management School.

De combinatie van business en academia stelt haar in staat om een brede waaier aan wetenschappelijke kennis te vertalen naar hands-on inzichten en werkbare oplossingen. Haar expertise domein focust op het realiseren van menselijk potentieel in een werkcontext (o.a. veerkracht, welzijn op het werk, leiderschap en strategisch Human Resource Management).

Haar achtergrond in arbeidspsychologie (Master - KU Leuven, 2003), aggregaatsdiploma (Master – KU Leuven, 2003) en bemiddeling (Post Graduaat – KU Leuven, 2008) stellen haar in staat om leerervaringen te optimaliseren en de diepere motivatie en processen in een situatie in kaart te brengen.