Icon info
NL
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/inzichten
Inzichten
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/podcasts/trends-impact-podcast-over-werknemerswelzijn-en-werkbaar-werk-met-barbara-verhaegen-elia-en-jeroen-de-man-de-groote-de-man
Trends Impact Podcast: Over werknemerswelzijn en…
Terug naar overzicht
Wellbeing impact
Human Resources
Welzijn

Trends Impact Podcast: Over werknemerswelzijn en werkbaar werk met Barbara Verhaegen (Elia) en Jeroen De Man (De Groote De Man)

Na de COVID-19 pandemie zijn er veel welzijnsinitiatieven ontstaan in bedrijven, maar werkgerelateerde stress en burn-out blijven hoog in Vlaanderen. Deze aflevering delen bedrijven Elia en De Groote De Man hun aanpak voor werknemerswelzijn.
Kathleen Vangronsvelt
door Kathleen Vangronsvelt, PhD | 8 mei 2024
Wellbeing impact

Na de COVID-pandemie toont er zich in de bedrijfswereld een explosie aan welzijnsinitiatieven. Tegelijk blijven de cijfers rond werkgerelateerde stress, burn-out en langdurige ziekte in Vlaanderen alarmerend best hoog. Een paradox die tot nadenken stemt over manieren om een werkomgeving te creëren die blijft werken voor iedereen.

In deze aflevering vertellen Barbara Verhaegen (Elia) en Jeroen De Man (De Groote De Man) hoe zij in hun organisaties aan de slag gaan met werknemerswelzijn. Hun inzichten worden aangevuld door Kathleen Vangronsvelt (AMS) en Sander Van Laere (PwC).

Het onderzoek van experte Kathleen vind je hier.

Deel artikel

Over deze auteur

Related content

Boogkeers campus AMS management school