Icon info
NL
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/master-sustainable-innovation-entrepreneurship
Master in Sustainable Innovation &…

Master in Sustainable Innovation & Entrepreneurship

"Where sustainability and profitability go hand in hand, change will follow." Er is een duidelijke roep om verandering in de wereld van vandaag, waardoor het onmogelijk is om ‘business as usual’ voort te zetten. Daarom is het niet meer dan normaal om deel uit te maken van de oplossing, als bedrijf of startup. De wereld heeft doelgerichte leiders nodig die deze zakelijke revolutie kunnen leiden. Door te kiezen voor een toekomst in duurzaam ondernemen investeer je niet alleen in het welzijn van onze planeet, maar ook in je carrière.

Taal

Engels

Eerste startdatum

09.09.2024

Duur

1 jaar

Locatie

Antwerpen, België

Degree

Master in Management - Innovation & Entrepreneurship

Taal

Engels

Eerste startdatum

09.09.2024

Duur

1 jaar

Locatie

Antwerpen, België

Degree

Master in Management - Innovation & Entrepreneurship
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/master-sustainable-innovation-entrepreneurship
Master in Sustainable Innovation &…

Doorgedreven

duurzaam

Onze Master was de eerste in zijn soort in Europa. Sindsdien zijn we het curriculum jaar na jaar blijven innoveren om een programma te bieden dat niet alleen duurzaamheid predikt, maar het zelf ook bewijst.

Rijke

geschiedenis

Al meer dan 17 jaar lang verwelkomen wij kritische denkers en innovators die de kracht van de opleiding in de praktijk brengen met hun eigen succesvolle ondernemingen. Sluit je aan bij een uitgebreid netwerk van changemakers.

Toekomst

gericht

In elke industrie zal duurzaamheid de plak zwaaien. We kunnen niet anders. Daarom is deze master een investering in de toekomst, in jobs die alsmaar belangrijker zullen worden. Daar haal jij niet alleen financiële, maar ook persoonlijke en academische meerwaarde uit.

Is de Master in Sustainable Innovation & Entrepreneurship iets voor jou?

Duurzaamheid is voor jou niets nieuw meer. Het is een vanzelfsprekende waarde in je persoonlijke leven en de grootste doelstelling voor je professionele carrière. Maar de vraag is nu: hoe? Dit masterprogramma geeft je de praktische tools om jouw zoektocht naar een betere wereld om te zetten in structurele oplossingen voor de maatschappij én een bloeiende business. Sluit je aan bij de rebellen van AMS: expressief, kritisch en out of the box.

Heb je al geproefd van het werkveld of moet je je eerste stappen nog zetten? Ons curriculum is toegankelijk en waardevol voor beide profielen. Dankzij onze praktijkgerichte aanpak kweek je de nodige vaardigheden om vlot de overstap te maken van de Master naar een professionele omgeving. Zo vullen we de wereld beetje bij beetje met geëngageerde ondernemers met kennis van zaken.

Welcome Day 8

Het programma

In dit masterprogramma gaat de ontwikkeling van je ondernemersvaardigheden gepaard met je persoonlijke groei. Beide met een voortdurende focus op duurzaamheid, in de breedste zin van het woord. Ons curriculum biedt inzicht in de klimatologische problematiek en sociale ongelijkheden en geeft jou als zakelijk leider de kennis en daadkracht om concrete actie te ondernemen. Dat doen we op 3 manieren: We inspire. We act. We grow.

Ontdek hoe we dat doen

Praktische informatie

Zin om eraan te beginnen? Dan vind je hier alle praktische details om je in te schrijven voor de Master in Sustainable Innovation & Entrepreneurship: van de vereisten voor je toelating en hoe de procedure verloopt, tot financiële informatie en eventuele ondersteuning daarbij.

Lees hier de details
954 A0149 Edit

Waarom kiezen voor de Master in Sustainable Innovation & Entrepreneurship?

Dit masterprogramma was niet alleen het eerste in zijn soort in Europa, de voorbije 17 jaar zijn we onze focus blijven verfijnen om up-to-date te blijven met actuele problematieken. Ons curriculum werd ontwikkeld door professionals die met beide voeten in de business staan en zelf blijven streven naar verbetering. De Master in Sustainable Innovation & Entrepreneurship begrijpt dat de aarde jouw belangrijkste shareholder is en gelooft dat dit de nieuwe standaard wordt. Bij AMS ben je een welkome deelnemer aan het belangrijkste gesprek ter wereld.

Ontdek onze troeven

De ervaring van onze alumni

Onze oud-studenten zijn onze meest enthousiaste ambassadeurs. Na hun opleiding aan AMS slaan ze hun vleugels uit als ondernemers en innovatieleiders bij bedrijven en ngo’s, met vaak grote successen tot gevolg (waarschijnlijk herken je wel enkele start-ups waarvoor AMS de bakermat mocht zijn). De alumni appreciëren de master vooral voor zijn grote transformatieve kracht, zowel op persoonlijk vlak als de drive waarmee ze de wereld tegemoet gaan om verandering te creëren. Maar het AMS-avontuur is nooit volledig voorbij: onze alumnivereniging staat klaar om je verder te inspireren.

Luister naar de verhalen van onze alumni
Graduation FTM 480

Onze reputatie gaat ons voor

Als je kiest voor Antwerp Management School stap je binnen in de top 1% van business-scholen wereldwijd, want we zijn Triple Crown Accredited. Dat klinkt niet gewoon chique, maar is een grote verdienste die we met veel trots dragen.

Triple Crown Lockup
Lees meer over onze accreditaties
28212780937 d41780251b c

Voor internationale studenten

70% van de AMS-studenten komt uit het buitenland. Daarom doen we er alles aan om jou hier welkom te heten. Heb je hulp nodig om een woning te vinden, je visa aan te vragen of simpelweg ons mooie Antwerpen beter te leren kennen? AMS voorziet een brede ondersteuning, zodat je studies in België vlot verlopen.

Ontdek onze Student's Guide
GL Day Reception 89 1

Maak kennis met enkele succesvolle (alumni) ondernemers

Uit de Master in Sustainable Innovatie & Ondernemerschap kwamen al vele succesvolle start-ups voort. Van medische producten tot koffiebars, en van kledingmerken tot apps: de oprichters volgden allemaal dezelfde opleiding. Ze kunnen als voorbeeld dienen voor onze toekomstige alumni.

138 2 min
Julie Hillewaert WEB

Een vraag over dit programma?

Function program advisor full-time master's programs
Julie Hillewaert WEB
Sluiten

Een vraag over dit programma?