Icon info
NL
Career Services Auditorium
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/overview-ftm
Onze voltijdse masterprogramma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/overview-ftm/career-management-services
Career Management Services

Career Management Services

+50

career events

Elk jaar een drukke kalender met meer dan 50 activiteiten om jou de nieuwste inzichten in een snel evoluerende arbeidsmarkt te bieden én heel veel netwerkopportuniteiten.

Snel vooruit met

loopbaanadvies

Toegang tot loopbaanbegeleiding en een waaier aan bronnen om te ontdekken. Zo zorgen we ervoor dat je een voorsprong hebt op de competitieve arbeidsmarkt van vandaag.

+80

talentpartners

Kom in contact met 80 vooraanstaande talent partners tijdens events zoals onze jobbeurzen. Tijdens deze events zal er een wereld van interessante diverse loopbanen voor jou open gaan.

Jouw investering, jouw toekomst

Het kiezen van een AMS-masterprogramma is meer dan een beslissing; het is een investering in je toekomst. Naast het programma dat je volgt, kan je rekenen op een Career Services Center dat ervoor zorgt dat je met vertrouwen en competentie het bedrijfsleven instapt. Jouw persoonlijke ontwikkeling en toekomstige carrière staan bij ons voorop.

Het Career Services Center bij AMS zal jou begeleiden, inspireren en ondersteunen. Zo ben je optimaal voorbereid om te navigeren in de arbeidsmarkt, nu en in de toekomst, en dé job te vinden die bij je past.

Open de deur naar succes

De zoektocht naar een job die jij ambieert, staat voor ons centraal.

Met trots kunnen we mededelen dat maar liefst 90% van onze afgestudeerden binnen slechts drie maanden na het behalen van hun masterdiploma een job vindt.

Download het career report van onze masterprogramma's

Career Fair Find Job

Til je carrière naar een hoger niveau

Gedurende je academiejaar aan AMS krijg je veel kansen en opportuniteiten om rechtstreeks in contact te komen met vooraanstaande werkgevers. Zo ontdek je een wereld aan carrièremogelijkheden en kan je je carrière navigeren in de richting die jij voor ogen hebt.

Dit is wat je te wachten staat:


1. Loopbaanontwikkeling
: Je bent niet zomaar een student; je bent een toekomstige professional. Ons loopbaanontwikkelingstraject loopt gedurende het hele academiejaar tussen je masterprogramma door en biedt jou continue begeleiding en ondersteuning.
2. Geavanceerde HR-technologietools
: Blijf voorop met toegang tot de modernste HR-technologie, die inzichten en kansen biedt die volledig zijn afgestemd op jouw ambities.
2. Uitgebreide loopbaanhulpmiddelen
: Onze uitgebreide bronnenbibliotheek en verrijkende workshops bieden waardevolle inzichten in de trends op de arbeidsmarkt en in de sector.
4. 1:1 Loopbaancoaching
: Geniet van onbeperkte persoonlijke loopbaancoaching tijdens je masterprogramma.

AMS Career SM White Square 1

Kom in contact met topwerkgevers & geef je toekomst vorm

Bij AMS geloven we in het creëren van directe wegen naar succes. Daarom zorgen we ervoor dat je in contact komt met 80+ AMS Talent Partner werkgevers. Dat gebeurt vooral via onze jobbeurzen, die elk semester plaatsvinden. Al deze werkgevers zijn actief op zoek naar AMS-talent, je krijgt zo de kans om een breed scala aan carrièremogelijkheden te ontdekken.

En natuurlijk zijn er ook de casestudy workshops en in-company projecten met gerenommeerde managementadviesbureaus en gespecialiseerde bedrijven die je als onderdeel van je masteropleiding doet. Die zorgen voor een hands-on ervaring en unieke kans om inzicht te krijgen in het bedrijfsleven.

Career management services copy

Career skills labs

Naast het intensieve contact met bedrijven, krijg je de mogelijkheid om je loopbaanmanagement zelf te ontwikkelen terwijl je leert hoe je in de arbeidsmarkt kunt navigeren, nu en ook later.
Deze labs zijn een zorgvuldig uitgekozen selectie van workshops, persoonlijk begeleid door loopbaanexperts. Ze dienen om jouw professionale talent vorm te geven.

Wat je zult halen uit de Career skills labs:

 1. Creëer het perfecte CV: leer hoe je een CV ontwerpt dat opvalt en jouw unieke sterke punten laat zien.
 2. Beheers de kunst van goede sollicitatiebrieven: schrijf overtuigende sollicitatiebrieven die de aandacht van werkgevers trekken en een blijvende indruk achterlaten.
 3. LinkedIn-expertise:: optimaliseer je LinkedIn-profiel om effectief te netwerken en kansen aan te trekken.
 4. Creatieve sollicitatiestrategieën: ontdek innovatieve manieren om op te vallen tijdens het sollicitatieproces, zelfs zonder online te solliciteren!
 5. Netwerken als een pro: ontwikkel de vaardigheden om te netwerken met iedereen die je bewondert, en open deuren naar een wereld van verbindingen.
 6. En nog zoveel meer... ontdek een breed scala aan topics, die stuk voor stuk ontworpen zijn om je zoekvaardigheden te verbeteren en je carrière een boost te geven.

Career Services

Wat zeggen onze studenten?

Talent partners

Ondestaand vind je een greep uit onze talent partners, die in het verleden meermaals AMS alumni hebben aangeworven.

  Rekruteer via ons career center

  Registreer voor onze nieuwsbrief

  Ontvang updates over het topic van jouw keuze.

  Learn More
  Julie Hillewaert WEB

  Vragen over onze career management service?

  Function Program advisor full-time master's programs
  Meeting Learn More
  Julie Hillewaert WEB
  Sluiten

  Vragen over onze career management service?