Icon info
NL
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/master-global-management
Master in Global Management

Master in Global Management

Eén jaar, drie bestemmingen, een wereld van impactvolle ervaringen. De Master in Global Management biedt je alle bouwstenen voor een internationale carrière. Met een brede kijk op verschillende managementdisciplines in een internationale context, ben je volledig voorbereid om multiculturele samenwerkingen aan te gaan, in binnen- en buitenland.

Taal

Engels

Eerste startdatum

09.09.2024

Duur

1 jaar

Locatie

Antwerpen, België

Degree

Master in Global Management

Taal

Engels

Eerste startdatum

09.09.2024

Duur

1 jaar

Locatie

Antwerpen, België

Degree

Master in Global Management
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/master-global-management
Master in Global Management

Waardevolle

mix

Zowel de professoren als de leerstof die ze aanbieden, leveren een mooie mix van perspectieven: een stevige basis van algemeen leiderschap en een sterk businessinzicht, doordrenkt van interculturaliteit.

3 wereldse

bestemmingen

Met Antwerpen als thuisbasis reizen we door naar emerging markets in Azië en Zuid-Amerika, om de culturele, politieke en praktische verschillen te ontdekken die internationale samenwerkingen kenmerken.

#6 ranking

wereldwijd

Onze Master in Global Management behaalt een hoge plaats in de Eduniversal Ranking. N° 6 in Leadership worldwide en op N°1 in Benelux.


De Financial Times ranking plaatst onze full-time masterprogramma's wereldwijd in de TOP 20 voor international careers.

Is Global Management iets voor jou?

Een leidinggevende functie is extra uitdagend als er verschillende culturen in het spel zijn. Maar wel een waar jij je graag in vastbijt! Studenten die op zoek zijn naar een managementopleiding met extra gevoeligheid en appreciatie voor sociale en contextuele aspecten zijn hier aan het juiste adres. Met deze opleiding breng je elke samenwerking tot een goed einde, hoe groot of klein de culturele verschillen ook zijn.

Heb je al ervaring in de managementsector die je nu wil verbreden met een globaal perspectief? Of heb je nog geen business-diploma, maar wil je daarvoor gaan in een omgeving met oog voor globalisering? Dan ben jij de ambitieuze student die we zoeken.

Download onze brochure

Het programma

Het menu dat onze professoren hebben samengesteld, biedt een gezonde mix van strategische bedrijfsvoering en multiculturele topics, zodat jij hier buitenwandelt als een daadkrachtige leider met een op-en-top globale mindset. Ons docententeam bestaat uit ervaren academici en doorwinterde professionals uit het vak met een academische interesse. Zo zie je de theorie en haar praktische weerslag in actie - zowel hier in het Belgische bedrijfslandschap, als in Azië en Zuid-Amerika.

Ontdek het curriculum
Brazil 2021 22 MGM

Praktische informatie

Klaar om het multiculturele bedrijfsleven te verkennen? Dan vind je hier alle praktische details om je in te schrijven voor de Master in Global Management: van de vereisten voor je toelating en hoe de procedure verloopt, tot financiële informatie en eventuele ondersteuning daarbij.

Lees hier de details
954 A0149 Edit

Waarom kiezen voor de Master in Global Management?

Aan business-scholen geen gebrek, maar wat maakt deze opleiding en de AMS-aanpak precies zo bijzonder? Globaal, internationaal en multicultureel zijn hier geen modetrends, maar inherente kwaliteiten van het volledige programma. Want je kan pas echt internationaal werken als je met beide voeten in het veld gaat staan. Met een stevige basisopleiding in Antwerpen en een grondige verdere verkenning van Zuid-Amerikaanse én Aziatische bedrijfsvoering, biedt deze master je een culturele totaalervaring.

Ontdek onze troeven

De ervaring van onze alumni

Wie kan je beter vertellen over de Master in Global Management dan onze studenten zelf? Transformerend, ongelofelijk en impactvol zijn enkele van de mooiste complimenten die we op ons palmares mogen schrijven. Bovendien geniet je ook na je studie nog van de warme ondersteuning van AMS en je medestudenten, want je bent welkom in een zeer actieve en uitgebreide alumnivereniging.

Luister naar de verhalen van onze alumni
Job Fair 31

Onze reputatie gaat ons voor

Als je kiest voor Antwerp Management School stap je binnen in de top 1% van business-scholen wereldwijd, want we zijn Triple Crown Accredited. Dat klinkt niet gewoon chique, maar is een grote verdienste die we met veel trots dragen.

Triple Crown Lockup
Lees meer over onze accreditaties
graduation pic FTM accreditations

Voor internationale studenten

70% van de AMS-studenten komt uit het buitenland. Daarom doen we er alles aan om jou hier welkom te heten. Heb je hulp nodig om een woning te vinden, je visum aan te vragen of simpelweg ons mooie Antwerpen beter te leren kennen? AMS voorziet een brede ondersteuning, zodat je studies in België vlot verlopen.

Ontdek onze Student's Guide
Student Advice

Start de applicatieprocedure

Omdat we maar een beperkt aantal studenten toelaten, raden we je sterk aan om je zo snel mogelijk aan te melden.

Julie Hillewaert WEB

Een vraag over dit programma?

Function Program advisor full-time master's programs
Julie Hillewaert WEB
Sluiten

Een vraag over dit programma?