Icon info
NL
Ams topic banner
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/supply-chain
Supply Chain

Supply Chain

Ontdek onze masterclasses

Ontdek onze masterclasses en breid je kennis over supply chain en logistiek uit & vergaar nieuwe, verfrissende inzichten. Door academische kennis te combineren met sterke real-life cases, leer je complexe uitdagingen binnen supply chain en logistiek aan te pakken.

  Online

  Masterclass Circulaire Strategie & Business Model Innovatie

  Leer hoe je het businessmodel van je organisatie transformeert van lineair naar circulair met een gedetailleerd actieplan. Ontdek methoden om duurzame oplossingen te implementeren die niet alleen je operationele efficiëntie verhogen, maar ook je bedrijf toekomstbestendig maken en je milieu-impact aanzienlijk verminderen.
  Startdatum 06.11.2024
  Duur 1 - 10 dagen
  Taal Engels
  Online

  Masterclass Duurzame Supply Chains

  Naarmate wereldeconomieën steeds meer met elkaar verbonden raken en multinationale supply chains complexer worden, wordt het des te belangrijker om de gevolgen ervan voor de samenleving en het milieu beter te begrijpen. Tijdens deze opleiding zoom je in op eerlijke, inclusieve, circulaire en duurzame supply chains.
  Startdatum 02.10.2024
  Duur 1 - 10 dagen
  Taal Engels

  Masterclass Global Supply Chain & Logistics

  Tijdens deze masterclass kijk je kritisch naar de belangrijkste schakels binnen de supply chain. Ervaren docenten en experts uit zowel de academische- als bedrijfswereld reiken jou nieuwe inzichten aan waarmee je de supply chain binnen jouw organisatie efficiënter en rendabeler kan maken.
  Startdatum 13.11.2024
  Duur 1 - 10 dagen
  Taal Engels

  Masterclass Haveneconomie & -bedrijfsvoering

  Zeehavens veranderen razendsnel. Terwijl ze aan de ene kant nog af te rekenen hebben met uitdagingen uit het verleden, worden ze aan de andere kant alweer belaagd door externe evoluties zoals duurzaamheid, digitalisering, geopolitiek of generatieverschuivingen. Om al deze uitdagingen snel en adequaat het hoofd te kunnen bieden, moet je effectief kunnen coördineren en managen.
  Startdatum 13.01.2025
  Duur 1 - 10 dagen
  Taal Engels

  Masterclass Luchtvaartmanagement & Strategie

  Leer hoe je een doeltreffende luchtvaartstrategie ontwikkelt en uitvoert. Deze masterclass versterkt je vaardigheden als strategische denker en stelt je in staat om strategieën van zowel jouw organisatie als concurrenten te formuleren, analyseren en structureren.
  Startdatum 13.01.2025
  Duur 1 - 10 dagen
  Taal Engels

  Masterclass Maritieme Economie & -Bedrijfsvoering

  De maritieme industrie wordt geconfronteerd met een veelheid aan uitdagingen: verschuivingen in milieuregelgeving, technologische ontwikkelingen, bedreigingen van de veiligheid, enz. Deze Masterclass biedt professionals binnen de sector de nodige kennis en vaardigheden om strategieën te ontwikkelen waarmee ze deze obstakels kunnen overwinnen.
  Startdatum 09.12.2024
  Duur 1 - 10 dagen
  Taal Engels

  Registreer voor onze nieuwsbrief

  Ontvang updates over het topic van jouw keuze.

  Learn More
  Eline maes

  Een vraag over ons aanbod?

  Function Learning & Development Advisor
  Eline maes
  Sluiten

  Een vraag over ons aanbod?