Icon info
NL
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/master-global-supply-chain-management
Master in Global Supply Chain Management
Master in Global Management

Supply Chain Management

Alles wat we dragen, eten, ons huis mee vullen… We hebben het allemaal te danken aan de stille kracht van de supplychain en logistiek. Haar belang krijgt een extra spotlight ten tijde van crisis, maar ook in het leven van alledag bloeit daar een gigantische industrie die ons dagelijkse comfort mogelijk maakt. Een wereld die steunt op managers met een sterke knowhow, fijngevoelige communicatie en die niet bang zijn om actie te ondernemen. Ben jij klaar voor een carrière als logistiek genie?

Taal

Engels

Eerste startdatum

09.09.2024

Duur

1 jaar

Locatie

Antwerpen, België

Degree

Master in Global Management - Supply Chain Management

Taal

Engels

Eerste startdatum

09.09.2024

Duur

1 jaar

Locatie

Antwerpen, België

Degree

Master in Global Management - Supply Chain Management
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/master-global-supply-chain-management
Master in Global Supply Chain Management

Een sterk

netwerk

AMS ligt vlak bij de tweede grootste haven van Europa en een belangrijke internationale logistieke hub. The Port of Antwerp is partner van AMS, we onderhouden nauwe contacten met deze supplychainparel, en andere grote namen uit de industrie. Via gastlezingen, bedrijfsbezoeken en cases brengen we de logistieke wereld binnen in de lokalen, zodat jij afstudeert met een erkend diploma én een mooi portfolio praktijkervaring.

#4

in de wereld

Met het Global Supply Chain Management programma van AMS op zak, kan je uitpakken met een master die topscores behaalt in de internationale rankings: N° 4 in de Eduniversal Rankings wereldwijd en N° 1 in de Benelux.

Internationaal

programma

Supplychain schreeuwt internationalisering. Daarom mag je zeker zijn van een aanpak die buiten de landsgrenzen en lokalen treedt. We vullen onze klassen niet alleen met studenten van allerlei nationaliteiten, maar trekken ook naar het buitenland om multiculturele samenwerkingen in actie te zien.

Is het Global Supply Chain Management programma iets voor jou?

Op zoek naar een managementcarrière en niet bang van een uitdaging? In deze master leer je de complexe supplychainwereld naar jouw hand zetten. Met een analytische, down-to-earth mentaliteit en een stevige bagage vakkennis krijg jij elke logistieke onzekerheid klein.

Nog geen ervaring in supplychain? Geen probleem, deze master verwelkomt zowel nieuwkomers met een sterke interesse als professionals die al enkele jaren op de teller hebben en zich verder willen verdiepen. Al wat je nodig hebt, is een goede motivatie.

Pssst… Heb je een grote passie voor de transportniche? Dan zijn de masterprogramma's in Air Transport Management of Maritime Transport Management ook een goede keuze.

Download onze brochure

Het programma

het Global Supply Chain Management programma combineert een algemene logistieke basis met een diepere focus op specifieke deeldomeinen. Zo creëer jij een breed overzicht van alle mogelijke stakeholders in jouw keten en leer je het spel mee te spelen. Bovendien is het curriculum helemaal mee met de trends die het supplychainlandschap vandaag uitdagen. Welkom in het avontuur van grondstof tot afgewerkt product.

Ontdek het curriculum
Reception GLS Days 43 2 min

Praktische informatie

Zin om eraan te beginnen? Dan vind je hier alle praktische details om je in te schrijven voor het Global Supply Chain Management programma: van de vereisten voor je toelating en hoe de procedure verloopt, tot financiële informatie en eventuele ondersteuning daarbij.

Lees hier de details
AMS international students program

Waarom kiezen voor het Global Supply Chain Management programma?

Dit programma is een van de enige logistieke opleidingen in Europa die je als tweede master kan volgen. Dat is een waardevol diploma, want de supplychain staat nooit stil: nieuwe uitdagingen als vergroening, circulariteit, digitalisering en AI vragen om nieuwe modellen en maken het belang van deze sector alleen maar groter. Wie een betekenisvolle rol wil spelen in de economie van morgen is bij AMS aan het juiste adres.

Ontdek onze troeven
Global Supply chain Essers

De ervaring van onze alumni

Wij zijn niet de enigen die trots zijn op ons Global Supply Chain Management programma, onze studenten en alumni zijn dat ook. Zij kijken met veel plezier terug op het traject dat ze hier aflegden, vol praktijkoefeningen, netwerkkansen en persoonlijke groei. En niemand vergeet de mooie herinneringen en vriendschappen die ze hier in Antwerpen creëerden.

Luister naar de verhalen van onze alumni

Onze reputatie gaat ons voor

Als je kiest voor Antwerp Management School stap je binnen in de top 1% van business-scholen wereldwijd, want we zijn Triple Crown Accredited. Dat klinkt niet gewoon chique, maar is een grote verdienste die we met veel trots dragen.

Lees meer over onze accreditaties
graduation pic FTM accreditations

Voor internationale studenten

70% van de AMS-studenten komt uit het buitenland. Daarom doen we er alles aan om jou hier welkom te heten. Heb je hulp nodig om een woning te vinden, je visum aan te vragen of simpelweg ons mooie Antwerpen beter te leren kennen? AMS voorziet een brede ondersteuning, zodat je studies in België vlot verlopen.

Ontdek hoe we jou helpen
Student Reception

Start de applicatieprocedure

Omdat we maar een beperkt aantal studenten toelaten, raden we je sterk aan om je zo snel mogelijk aan te melden.

Julie Hillewaert WEB

Een vraag over dit programma?

Function Program advisor full-time master's programs
Julie Hillewaert WEB
Sluiten

Een vraag over dit programma?