Icon info
NL
U Antwerp Students
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/scholarships
Beurzen UAntwerpen

Studiebeurzen Studenten UAntwerpen

Antwerp Management School biedt financiële steun, in de vorm van gedeeltelijke studiebeurzen, aan kandidaten die moeilijkheden ervaren om het volledige inschrijvingsgeld te betalen.

Wat?

De studiebeurs wordt toegekend in de vorm van een vermindering van het inschrijvingsgeld en dekt tot 50% van de deelnamekosten. Het bedrag van de beurs wordt afgetrokken van het totale inschrijvingsgeld vóór aanvang van het academisch jaar 2024-2025. Hoewel we streven naar een gelijke verdeling van beurzen over verschillende voltijdse masterprogramma's, kunnen we in bepaalde gevallen voorrang geven aan kandidaten van bepaalde programma's.

Voor wie?

  • Deze beurs staat open voor toekomstige full-time masterstudenten die hun studie willen beginnen in academiejaar 2024-2025 en die moeite hebben om het volledige inschrijvingsgeld te betalen.
  • Deze beurs is specifiek bedoeld voor afstuderende masterstudenten (of recente alumni) van onze partneruniversiteit, de Universiteit Antwerpen.
Voorwaarden

Door deze beurs te accepteren, verbindt de student zich ertoe het Student Recruitment & Marketing-team te ondersteunen als Student Ambassador en deel te nemen aan promotieactiviteiten gedurende het academiejaar aan AMS. De beurs is verder enkel geldig voor het academiejaar 2024-2025 en kan niet overgedragen worden naar volgende jaren.

Aanvraagproces
  • Begin met het reguliere applicatieproces voor het programma van jouw keuze..
  • In het applicatieformulier kan je aanvinken dat je een beurs nodig hebt.
  • Na succesvolle voltooiing van alle stappen van het applicatieproces, ontvang je een uitnodiging om een aanvraagformulier voor een beurs in te dienen.
  • In het aanvraagformulier voor de beurs zal je gevraagd worden om een verklaring in te dienen waarin je uitlegt waarom je een studiebeurs nodig hebt, samen met details over je huidige financiële situatie. Je kan ook bijkomende documenten uploaden, zoals een studietoelage, een brief van de Sociale Dienst van de universiteit, etc.

Aanvraagtermijn

Vanaf september 2023 verwerken wij applicaties voor de voltijdse masterprogramma's die in september 2024 starten. Aangezien het aantal beurzen beperkt is, raden wij je aan om je aanvraag zo vroeg mogelijk in te dienen.

Besluit

Twee weken na ontvangst van je beursaanvraag ontvang je de beslissing van het beurscomité. Houd er rekening mee dat de beslissingen van het beurscomité definitief zijn.

Meer informatie

Meer informatie of vragen? Contacteer ons via admissions@ams.ac.be

"Van de Universiteit van Antwerpen naar AMS : dat is echt een hele nieuwe wereld binnenstappen. Elke dag krijg je de kans om in contact te komen met mensen van over de hele wereld. Zo leer je van verschillende culturen, ervaringen en denkwijzen, waardoor je wordt voorbereid op een internationale carrière. AMS biedt unieke mogelijkheden voor zowel zelfontwikkeling als carrièreplanning. De teams van het Global Leadership traject en de Career Services zorgen ervoor dat je met vertrouwen je carrière tegemoet gaat. Voeg daarbij de vele ongelooflijke bedrijfsseminars, internationale professoren en geweldige reizen en je krijgt echt een onvergetelijke ervaring waar je geen spijt van zult krijgen.”

— Pieter Boghe, Master in Global Management

Registreer voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates over het topic van jouw keuze.

Learn More
Julie Hillewaert WEB

Contacteer ons voor meer informatie

Function Program advisor full-time master's programs
Meeting Learn More
Julie Hillewaert WEB
Sluiten

Contacteer ons voor meer informatie