Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Close
NL
GLS Foto Web
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/overview-ftm
Onze voltijdse masterprogramma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/overview-ftm/global-leadership-skills
Global Leadership Skills

Global Leadership Skills

Op AMS vangt jouw reis aan die jou als persoon en toekomstige leider zal ontwikkelen.

AMS kijken we verder dan de overdracht van puur technische kennis. Zoals expliciet gesteld in onze missie willen we ook jouw persoonlijke ontwikkeling stimuleren. Onze aanpak is rechttoe rechtaan: hoe beter jij je voelt als persoon, hoe meer vertrouwen je hebt om moeilijke bedrijfssituaties aan te pakken. Hoe accurater jouw zelfbeeld, hoe beter je kunt samenwerken met andere mensen en hoe bekwamer je kunt leiden op een verantwoorde manier die respect afdwingt.

Onze drie missiepijlers zijn:

Self awareness

leidt tot samenwerking met anderen

Global perspective

leidt tot vindingrijkheid om gepaste oplossingen te zoeken voor problemen en vraagstukken

Societal Consciousness

leidt tot duurzaamheid in essentiële economische processen, een fundamentele waarde voor het bedrijfsleven

Met de Global Leadership Skills bouwen we verder op drie missiepijlers van Antwerp Management School.

Springfoto

Met onze Global Leadership Skills dagen we je uit en coachen we je om beter bewust te zijn van wie je bent, hoe je samenwerkt met anderen en wat voor soort carrière je wilt nastreven.

Tijdens deze reis focussen we op deze drie leerniveaus en gebruiken we verschillende methoden en oefeningen: Feedbacksessies met peers, mock interviews, individuele en groepscoachinggesprekken, reflectiemomenten, zelfanalyse. We bieden je relevante kaders die je helpen om te begrijpen wie je bent, wat je wil en hoe je je verhoudt tot anderen. We coachen en ondersteunen je bij het begrijpen van je sterktes, je behoeften en je ontwikkelingspunten. We zullen je uitdagen om een persoonlijke leiderschapsstijl te ontwikkelen.

Je leert hoe te werken in team, hoe je conflicten vermijdt of oplost, hoe je omgaat met een hoge workload, hoe je het meest effectief bent in onderhandelingen en hoe je zelfverzekerd en met meer impact presentaties kan geven.

De Global Leadership Skills is een module in elke master en vertegenwoordigt zes studiepunten.

Meer info over onze full-time masteropleidingen

Meer dan een 'nice to have'

Het ontwikkelen van Global Leadership Skills is meer dan een ‘nice to have’. Het is een basisvereiste voor een succesvolle carrière en recruiters nemen dit bij sollicitaties mee in hun beoordeling. Werkgevers van vandaag zijn bij het selecteren van pas afgestudeerden op zoek exact dezelfde soft skills die je ontwikkelt tijdens de Global Leadership Skills: zelfbewustzijn, het vermogen om samen te werken met anderen, leiderschapskwaliteiten, openheid en respect voor verschillende perspectieven, multicultureel bewustzijn.

Deze module zal je ondersteunen bij het ontwikkelen van deze vaardigheden en bij het vinden van een match tussen je carrièreambities en waar werkgevers naar op zoek zijn.

De Global Leadership skills matchen met de 9 "skills of the future".

Gls website

Action learning project

We verwachten ook dat je actief deelneemt in een action learning project, samen met een heterogene groep studenten van verschillende masters. In dit project komen de drie pijlers van ons missiehuis samen. Voor jou zal het een laboratorium zijn waarin je leert werken aan een project in teamverband, belangrijke leiderschapsvaardigheden zal verwerven en sociale impact zal genereren. Het project zal bijdragen aan één van de SDG’s (sustainable development goals) van UN.

Lees meer over de action learning projects

Heb je ooit een vlucht geboekt in economy en een gratis upgrade gekregen naar business class? Zo voel ik me nu bij AMS. Ik had een ticket geboekt om een masterdiploma te halen om de volgende stap te zetten in mijn carrière. Maar AMS helpt me Open my mind om niet alleen een leider te worden maar ook een betere persoon, zelfbewust, met een open blik op de wereld en in staat om een impact te realiseren. Onze tagline "Opening minds to impact the world" zegt het helemaal.

— Sandhya Paul

Registreer voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates over het topic van jouw keuze.

Michael Sewell 2

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma?

Michael Sewell

Tel: 0032 (0)3 265 98 60

Close

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma?