Icon info
NL
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/inzichten
Inzichten
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/podcasts/castaar-foundation-steunt-goede-doelen-met-hun-eigen-merchandising
Castaar Foundation steunt goede doelen met hun…
Terug naar overzicht
Duurzaamheid

Castaar Foundation steunt goede doelen met hun eigen merchandising

Dit is aflevering 1 van de reeks 'Trends Gamechangers'.

De Trends Impact Podcasts nemen je mee op een spannende reis door de milieu- en maatschappelijke prestaties van bedrijven die een positieve impact hebben op onze planeet. Negen afleveringen lang krijgen winnaars en genomineerden van de Trends Impact Awards 2022 het woord. Host is Britt Buseyne, Trends-columnist en oprichter van de podcast Sustainababbels. Telkens geeft een expert van Antwerp Management School analyse en achtergrond.

In deze aflevering gaat Britt Buseyne in gesprek met Christophe Dedoncker van Castaar en Kathleen Vangronsvelt van Antwerp Management School. Als rebelse reclamemakers, weten ze bij creative agency Castaar dat kleine dingen grote impact kunnen hebben. Dat hun bedrijfskledij ook in de smaak viel bij mensen die er zelf niet werkten, bracht hen op een idee. Onder de naam Castaar Foundation produceert en verkoopt Castaar limited edition merchandising waarvan de opbrengst gebruikt wordt om goede doelen en projecten met maatschappelijke impact te steunen.

De Trends Impact Podcast is een initiatief van Trends en Antwerp Management School. De Trends Impact Awards zijn een initiatief van Trends en PWC, in samenwerking met Antwerp Management School.
door Kathleen Vangronsvelt, PhD, Christophe Dedoncker | 1 augustus 2023

Deel artikel

Over de auteurs

Christophe Dedoncker

Owner & founder, Castaar

Related content

Boogkeers campus AMS management school