Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Close
NL
News img
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/nieuws
Nieuws

Nieuws

Zoeken
Kies een jaar

november 20, 2020

Prof. dr. Ann Verhetsel nieuwe Academic Director van de opleiding Master Real Estate (MRE)

Prof. dr. Ann Verhetsel wordt de nieuwe Academic Director van de opleiding Master Real Estate (MRE) aan Antwerp Management School (AMS)

oktober 29, 2020

Het SDG-bewustzijn in België blijft toenemen

Deze nieuwe 2020 SDG Barometer schetst het duurzaamheidslandschap op nationaal niveau met inzichten over de betrokkenheid van organisaties bij de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG's)

oktober 28, 2020

AMS Executive MBA behoudt zijn 1e plaats in de ranking

Antwerp Management School (AMS) is opnieuw opgenomen in de Financial Times Worldwide Top 100 Ranking voor Executive MBA’s en klimt verder op naar de 55e plaats. In België staat het programma daarmee op de eerste plaats. . De ranking werd gepubliceerd op maandag 26 oktober op de FT website en is gebaseerd op data die de Financial Times opvraagt bij zowel de businessscholen als bij de alumni.

oktober 12, 2020

Lancering van de Belgian Alliance for Climate Action

The Shift en WWF-België kondigden op 12 oktober de lancering aan van een unieke Belgische klimaatalliantie. Ze nodigen alle Belgische organisaties die hun broeikasgasuitstoot willen verminderen en hun klimaatambities willen verhogen uit om zich aan te sluiten bij dit initiatief in België. Antwerp Management School heeft samen met 52 andere organisaties zich al aangesloten bij de alliantie en zich ertoe verbonden de activiteiten af te stemmen op de doelstellingen van het klimaatakkoord van Parijs: de opwarming van de aarde onder 2°C houden en inspanningen doen om deze te beperken tot 1,5°C.

juli 06, 2020

"It's the knowledge and talent, stupid"

Op 4 juli verscheen deze open brief van onze decaan Steven De Haes in De Tijd. Samen met verschillende medeondertekenaars uit het onderwijs en het bedrijfsleven roept hij hierin beleidsmakers op om meer te investeren in talent en kennis.