Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Close
NL
News img
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/nieuws
Nieuws

Nieuws

Zoeken
Kies een jaar

juni 03, 2020

Ans De Vos gevraagd als expert voor relance economie & arbeidsmarkt

Prof. dr. Ans De Vos, houder van de SD Worx Leerstoel ‘Next Generation Work’ bij AMS, maakt deel uit van 2 expertengroepen die onderbouwd advies zullen leveren over de economische impact van de coronacrisis aan De Vlaamse Regering en meer specifiek voor het arbeidsmarktbeleid aan Vlaamse minister van Werk, Hilde Crevits, .

april 23, 2020

Onderzoek naar de impact van de coronacrisis op het menselijk kapitaal in organisaties

Uit een enquête afgenomen tussen 3 en 18 april 2020 bij 1241 Belgische bedrijfsleiders en HR-professionals blijkt dat een meerderheid van organisaties blijft aanwerven. Bij 70% van de kleine organisaties is er wel aanwervingsstop. Grote ontslagrondes bij huidige personeel worden niet voorzien, er is vooral bekommernis om het geconnecteerd houden van thuiswerkers en de uitval door stress bij cruciale organisaties.

april 15, 2020

Message from the Dean

We are living in very strange times. In the past couple of weeks all of our lives have been turned completely upside down. Up to even a month ago nobody could have ever imagined that our world could change so radically and so swiftly.

februari 20, 2020

AMS zet verder in op de Leerstoel Duurzame Transformatie

In 2017 lanceerde AMS met de steun van BASF Antwerpen, Port of Antwerp en Randstad België de allereerste leerstoel voor duurzame transformatie wereldwijd. Dr. Wayne Visser, internationaal expert in duurzaamheid, werd tot leerstoelhouder benoemd. Drie jaar later heeft de leerstoel niet alleen voor pertinente resultaten gezorgd, maar ook voor het besef dat het werk niét af is. De partners blijven daarom de komende drie jaar samen inzetten op sensibilisering, onderzoek en cocreatie rond duurzame transformatie.

februari 12, 2020

Nieuwe website AMS wint zilver bij de International Design Awards

We zijn enorm trots dat we de prijs “Silver in Multimedia / Website Design” in de wacht konden slepen voor onze nieuwe website op de International Design Awards!