Icon info
NL
CSP banner image
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/oplossingen-op-maat
Trajecten voor bedrijven
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/oplossingen-op-maat/levenslang-leren
Levenslang leren

Ontwikkelingstrajecten op maat van bedrijven

Daag ons uit met de uitdaging van jouw organisatie

Of je nu een bedrijf, een start-up of een scale-up runt, het blijft een uitdaging om ook in de toekomst succesvol te blijven. Je wil groeien, die groei vasthouden en waarde creëren voor al je stakeholders. Je uitdagingen en sterke punten zijn uniek, net zoals jouw nood aan leeroplossingen op maat. Dat is precies waarom ons team een co-creatie aanpak hanteert voor bedrijfsspecifieke leertrajecten op maat.

Luister naar onze podcast en laat je inspireren

Contacteer ons voor meer informatie

Het AMS-leermodel

Alle leertrajecten worden op maat samengesteld en bestaan in verschillende vormen: groot of klein, gebaseerd op een duidelijke timing en inhoudelijke ideeën of met een gloednieuwe opzet en doelstelling. Er is dus niet maar één traject.

Onze L&D Adviseurs werken met jou samen om het meest geschikte leertraject te ontwikkelen, gebaseerd op de leerbehoeften en interactievereisten van je bedrijf. Om het leerrendement te maximaliseren, leveren we programma's online, op de campus of in een combinatie van verschillende trajecten samen.

Onze docenten en coaches stimuleren een interactief en open debat, met het oog op een maximale impact en duurzame resultaten.

29857616021 1e74c4cdc3 o

Formats van leertrajecten op maat

Inspirerende knowledge bites

Onze keynote speeches zijn entertainende lessen die je inspireren en aanzetten tot nadenken.

Ze worden op verschillende manieren samengesteld: als presentatie, gefocust op een specifiek onderwerp, of als onderdeel in een grotere interne agenda.

"Het inzicht van een moment is soms de ervaring van een leven waard." -Oliver Wendell Holmes

Lees meer

Workshops

Onze workshops bestaan uit verschillende vormen: seminaries, webinars, masterclasses, enz. Eén ding hebben ze gemeen: groepsdiscussies stimuleren.

Wij geven deze workshops vorm op basis van jouw organisatorische-, professionele- of teamuitdagingen. Collega's en mentoren verkennen samen al jouw uitdagingen door erover te reflecteren en ze aan te pakken via groepsoefeningen. Ervaren coaches faciliteren het volledige proces.

Lees meer

Leertrajecten via co-creatie

Onze leertrajecten zijn op maat gemaakte Learning & Development Programma's (L&D). Door hun co-designed karakter en sterk op maat gemaakte inhoud, zijn ze uniek en effectief.

Je kiest en stelt een programma samen dat bij jou past. Om zo goed mogelijk in te spelen op je doelen, helpen wij je de juiste leervormen en onderwerpen samenstellen. Deze zijn beschikbaar als:

  • Expertisegedreven programma's
  • Programma's voor transformatie op lange termijn
  • Of een flexibele combinatie van formats

Lees meer