Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Close
NL
Experienced professionals AMS
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/opleidingen-voor-ervaren-professionals
Opleidingen voor ervaren professionals

Opleiding voor ervaren professionals

Manage jouw groei

Alles verandert razendsnel, niets is nog zeker. De markt is complex en onduidelijkheid is troef. Als professional kan je twee dingen doen: je ziet het gebeuren en je stuurt hier en daar bij in de hoop overeind te blijven. Of je grijpt de kans om veranderingen mee te sturen en er op persoonlijk & professioneel vlak sterker uit te komen.

Onze open executive programma’s garanderen een unieke aanpak, maar wat mag je daar dan precies van verwachten? In deze video leggen 5 alumni uit hoe het programma bij AMS hen hielp hun professionele carrière en persoonlijke groei te stimuleren.

Online en/of op campus

Antwerp Management School volgt de stand van zaken mbt het coronavirus nauwgezet op. Lees meer. Al onze opleidingen zijn zo opgebouwd dat ze gemakkelijk omgezet kunnen worden naar virtuele sessies. Op deze manier garanderen we dat de lessen sowieso kunnen plaatsvinden; online en/of op onze campus. Indien het noodzakelijk is om de kwaliteit te garanderen, zullen data aangepast worden.

In onderstaand overzicht kan je al onze opleidingen voor professionals terugvinden.

Boogkeers
Duur van het programma
Topic van het programma
Taal van het programma

Master's (9)

Executive Master in Enterprise IT Architecture

Deze master biedt de vaardigheden om de organisatie klaar te maken voor duurzame innovatie. Verwerf kennis om complexiteit de baas te kunnen en om de architect te zijn van een succesvolle organisatie.

Startdatum 29.09.2022
Duur 2 jaar (deeltijdse executive master)
Taal Engels

Executive Master in IT Governance & Assurance

Deze master gaat over het verankeren van processen, structuren en relationele mechanismen in de hele onderneming, het maximaliseren van de waardecreatie van IT-investeringen en het minimaliseren van IT-gerelateerde risico's.

Startdatum 29.09.2022
Duur 2 jaar (deeltijdse executive master)
Taal Engels

Executive Master in IT Management

Deze master richt zich op het leiden van een succesvolle onderneming in een digitale context. Scherp je IT-kennis aan met de nodige management-, proces- en communicatievaardigheden om business & IT strategie te aligneren.

Startdatum 29.09.2022
Duur 2 jaar (deeltijdse executive master)
Taal Engels

Executive Master in IT Risk & Cyber Security Management

Deze master biedt up-to-date kennis aan voor informatiebeveiligingsprofessionals om uit te blinken in het beheer van hun ICT-risico's, beveiliging en compliance-verantwoordelijkheden. Het programma stelt cyberbeveiliging voor als een bedrijfsbrede uitdaging voor risicobeheer, dat een impact heeft op technische, organisatorische en bestuursverantwoordelijkheden.

Startdatum 29.09.2022
Duur 2 jaar (deeltijdse executive master)
Taal Engels

Executive Master in Publiek Management

In deze master verwerf je een grondig inzicht in de diverse aspecten van overheidsmanagement en bestuurskunde, maak je kennis met de meest actuele onderzoeksbevindingen, kan je jouw eigen ervaringen toetsen aan de theorie en aan de ervaringen van anderen, en ontwikkel je je leiderschapsskills.

Startdatum 05.10.2021
Duur 2 jaar (deeltijdse executive master)
Taal Nederlands

Executive Master in Real Estate Management (MRE)

De enige master-na-masteropleiding in Vlaanderen in vastgoedmanagement voor ervaren vastgoedprofessionals.

Startdatum 16.09.2022
Duur 2 jaar (deeltijdse executive master)
Taal Nederlands

Executive MBA

Heb jij een brandende ambitie om te veranderen, streef je naar een internationale carrière en heb je behoefte aan een flexibele maar kwaliteitsvolle opleiding? Ontdek de AMS EMBA.

Startdatum 26.10.2022
Duur 2 jaar (deeltijdse executive master)
Taal Engels

Executive MBA Moscow

De Antwerp Management School EMBA in Moskou is een spiegelbeeld van de EMBA in Antwerpen verrijkt met de input van regionale professoren.
Deze opleiding wordt gegeven in het Engels en Russisch.

Startdatum 22.10.2020
Duur 2 jaar (deeltijdse executive master)
Taal Engels

Executive PhD program

Het Antwerp Management School Executive PhD programma is een vier jaar lange, parttime, onderzoeksgebaseerde opleiding voor senior executives die relevante kennis en onderzoeksvaardigheden zoeken toe te passen op actuele businessproblemen in hun industrie of werkplek. De opleiding is een premium executive development opleiding ontworpen om academisch zwaar en intellectueel uitdagend te zijn.

Startdatum 05.10.2022
Duur 4 jaar (deeltijdse executive PhD)
Taal Engels
Header img

Masterclasses (33)

Air Transport

Leer de uitdagingen en veranderingen in het luchtvervoer aan te pakken. We bieden 3 aparte opleidingen van telkens twee weken aan rond de thema’s 'luchttransporteconomie & bedrijfskunde', 'luchthavenmanagement' en 'prijszettingsstrategieën voor luchttransport'.

Startdatum 17.01.2022
Duur 1-10 dagen
Taal Engels
Nieuw - Online

Duurzame marketing, communicatie & rapportage

Tijdens deze opleiding ontdek je de nieuwste trends in duurzaamheidsmarketing en -communicatie. Je leert de ethiek en de valkuilen van greenwashing (her)kennen, zoomt in op de verschillende communicatiemiddelen voor verschillende stakeholders en je gaat effectief aan de slag met storytelling.

Startdatum 02.02.2022
Duur 1-10 dagen
Taal Engels
Nieuw - Online

Duurzame supply chain & circulaire economie

Naarmate wereldeconomieën steeds meer met elkaar verbonden raken en multinationale supply chains complexer worden, wordt het des te belangrijker om de gevolgen ervan voor de samenleving en het milieu beter te begrijpen. Tijdens deze cursus zoom je in op eerlijke, inclusieve, circulaire en duurzame supply chains.

Startdatum 09.11.2022
Duur 1-10 dagen
Taal Engels

Maritime Transport

Krijg diepgaand inzicht in het managen van maritieme supplychains. We bieden 3 aparte opleidingen aan van telkens 2 weken rond de thema's 'haveneconomie & bedrijfskunde', 'maritieme economie & bedrijfskunde' en 'maritieme supplychains'.

Startdatum 17.01.2022
Duur 1-10 dagen
Taal Engels

Masterclass Agile Enterprise Architecture & Engineering

Deze masterclass focust op het ontwerpen en managen van wendbare digitale organisaties. Deze worden gekenmerkt door flexibele business processen en evolutieve informatiesystemen.

Startdatum 17.03.2022
Duur 1-10 dagen
Taal Engels

Masterclass Algemeen Management voor de publieke en social profit sector

Werk efficiënter door principes van strategisch management, procesmanagement en projectmanagement te leren waarmee je direct aan de slag kunt.

Startdatum 27.01.2022
Duur 1-10 dagen
Taal Nederlands

Masterclass BedrijfsEconomie voor Niet-Economen

Met dit programma vul je jouw kennis aan met een scherp financieel doorzicht en een breed economisch perspectief.

Startdatum 09.03.2022
Duur 1-10 dagen
Taal Nederlands

Masterclass Bedrijfsstrategie & Leiderschap

Ontdek hoe je een strategie kan implementeren en deze strategie succesvol kan omzetten in superieure resultaten. We gaan een stap verder dan de traditionele strategie-opleidingen.

Startdatum 23.11.2022
Duur 1-10 dagen
Taal Engels

Masterclass Business Design Thinking

Eén van de belangrijkste pijlers van Design Thinking is de klant centraal stellen. Maar we gaan verder: leer en durf innoveren in complexe omgevingen door design thinking toe te passen in je bedrijf.

Startdatum 21.04.2022
Duur 1-10 dagen
Taal Nederlands

Masterclass Corporate Governance, Risk & Compliance (GRC)

Deze masterclass biedt een helicopterview op alle gerelateerde domeinen van governance, risk & control, compliance & assurance. Het programma behandelt de meest actuele theoretische inzichten en praktijkvoorbeelden.

Startdatum 17.03.2022
Duur 1-10 dagen
Taal Engels

Masterclass Cultuurmanagement

De professionalisering van de culturele en creatieve sector stelt steeds hogere eisen aan de medewerkers van musea, theaters, cultuurcentra, bibliotheken, muziekcentra en andere culturele organisaties. Wie in de culturele en creatieve sector werkt, staat voor de uitdaging om het creatieve en het zakelijke tot een krachtig geheel te smeden.

Startdatum 09.05.2022
Duur 1-10 dagen
Taal Nederlands

Masterclass Cyber Security Architecture & Technologies

Risico, beveiliging en privacy in de digitale onderneming. Deze Masterclass behandelt de kernelementen van cybersecurity vanuit een architectuur- en technologisch oogpunt. Het behandelt tactische en operationele aspecten van het beroep en ondersteunt je bij de succesvolle implementatie van tactische en operationele cybersecurity en risicobeheerpraktijken in je organisatie.

Startdatum 06.10.2022
Duur 1-10 dagen
Taal Engels

Masterclass Cyber Security Management

Deze masterclass biedt inzichten in het veilig beheer van informatie. De module is gebaseerd op de ‘body of knowledge’ van CISM, CRISC en andere internationaal geaccepteerde standaarden.

Startdatum 12.05.2022
Duur 1-10 dagen
Taal Engels

Masterclass Data Science for Business

Naast het verschaffen van een grondig begrip van de belangrijkste technische aspecten van big data-toepassingen en data-analyse, krijgen deelnemers in deze masterclass inzicht en ervaring in het gebruik van deze gegevens en het creëren van bedrijfswaarde, d.w.z. het verbeteren van de winstgevendheid en het verhogen van inkomsten.

Startdatum 10.02.2022
Duur 1-10 dagen
Taal Engels

Masterclass Digital Transformation: Strategy & Leadership

Deze masterclass is ontworpen om fundamenteel inzicht te verkrijgen in het leiden van digitale transformatie & in het aligneren van IT investeringen met business doelstellingen.

Startdatum 13.10.2022
Duur 1-10 dagen
Taal Engels

Masterclass Duurzame Transformatie

Ontwikkel en implementeer duurzame transformatie in jouw organisatie. Schrijf je in voor één, twee, drie, vier of vijf modules over duurzame transformatie, duurzame innovatie, duurzaam leiderschap & HR, duurzame supply chain & circulaire economie en duurzame marketing, communicatie en rapportage.

Startdatum 04.05.2022
Duur 1-10 dagen
Taal Engels

Masterclass Financieel Management voor de publieke & social profit sector

In de opleiding financieel management komen de beginselen van financieel denken aan bod, alsook het analyseren van jaarrekeningen, de opmaak van budgettering, investerings-en kostprijsanalyses en andere pertinente financiële topics.

Startdatum 17.02.2022
Duur 1-10 dagen
Taal Nederlands
Online

Masterclass Global Supply Chain & Logistics

Tijdens deze masterclass kijk je kritisch naar de 8 belangrijkste schakels binnen de supply chain. Ervaren docenten en experts uit zowel de academische- als bedrijfswereld reiken jou nieuwe inzichten aan waarmee je de supply chain binnen jouw organisatie efficiënter en rendabeler kan maken.

Startdatum 03.03.2022
Duur 1-10 dagen
Taal Engels

Masterclass Governance & Management of Digital Assets

Deze masterclass biedt diepgaand inzicht in de processen van ‘enterprise governance of IT’. Daartoe worden theorie en seminaries verrijkt met IT governance practices zoals COBIT 5.

Startdatum 06.10.2022
Duur 1-10 dagen
Taal Engels

Masterclass HRM

Deze masterclass geeft je de juiste inzichten en instrumenten in handen om het HR-beleid om te toveren tot een sterke strategische meerwaarde voor jouw organisatie.

Startdatum 08.11.2022
Duur 1-10 dagen
Taal Nederlands

Masterclass HRM voor de publieke & social profit sector

Publieke en social profit organisaties professionaliseren zich. De nood aan een modern HR-beleid dringt zich op.

Startdatum 07.03.2022
Duur 1-10 dagen
Taal Nederlands

Masterclass Innovatieve Arbeidsorganisatie

Met deze masterclass leer je hoe jouw bedrijf en werknemers efficiënter kunnen functioneren. Dit door het aanpassen of herontwerpen van werkprocessen en menselijke taken. IAO is dus geen kwestie van cosmetica: snel snel wat bijwerken en klaar. Het is een fundamenteel verhaal: als je in de methodiek instapt, is er geen weg terug.

Startdatum 17.02.2022
Duur 1-10 dagen
Taal Nederlands

Masterclass Leiderschap voor de publieke en social profit sector

Met dit persoonlijk leiderschapstraject versterken we je 'leiderschapsmindset' en je leiderschap claim als publiek manager.

Startdatum 20.01.2022
Duur 1-10 dagen
Taal Nederlands

Masterclass Management in de zorg

Voor elke professional uit de gezondheidszorg en welzijnssector die beter wil begrijpen hoe het Vlaamse zorglandschap eruitziet en hoe zijn eigen organisatie daarin past.

Startdatum 09.05.2022
Duur 1-10 dagen
Taal Nederlands

Masterclass Organisatienetwerken

Vierdaagse zeer praktijkgerichte opleiding waarin je methoden en technieken leert om je netwerk te vergroten en effectiever te maken en inzicht krijgt in het opbouwen en goed functioneren van organisatienetwerken.

Startdatum 02.05.2022
Duur 1-10 dagen
Taal Nederlands

Masterclass Starten met Leidinggeven

Ontdek jouw leiderschaps-DNA en leer hoe je als jonge professional leiderschap kan claimen binnen de organisatie.

Startdatum 28.04.2022
Duur 1-10 dagen
Taal Nederlands

Masterclass Strategische Communicatie voor de publieke & social profit sector

Deze opleiding biedt deelnemers uit de publieke en social profit sector de nodige vaardigheden om op een strategische manier te communiceren.

Startdatum 22.09.2022
Duur 1-10 dagen
Taal Nederlands

Masterclass Vastgoedmarkten en Locatie

Bij analyseren van tendensen in real estate focust de opleiding Vastgoedmarkten en Locatie op zowel de Belgische als internationale context.

Startdatum 16.09.2022
Duur 1-10 dagen
Taal Nederlands

Masterclass Vastgoedrecht

Het kortlopend programma Vastgoedrecht beantwoordt aan de nood aan juridische kennis in de real estate business.

Startdatum 25.11.2022
Duur 1-10 dagen
Taal Nederlands

Masterclass Vastgoedrekenen & Vastgoedwaardering

In de masterclasses Vastgoedrekenen en Vastgoedwaardering leer je de financiële wiskunde te beheersen en waarderingen op een deskundige en professionele manier te analyseren en uit te werken

Startdatum 05.02.2022
Duur +16 dagen
Taal Nederlands

Masterclass Verandermanagement

Ontdek hoe je strategische organisatieverandering & -transformatie kan sturen om er als organisatie sterker uit te komen.

Startdatum 21.03.2022
Duur 1-10 dagen
Taal Nederlands

Postgraduaten publiek, social profit, cultuur en zorg

Dit postgraduaat geeft jou als manager een helicopterview over de essentiële managementdomeinen in de publieke en social profit sector.

Startdatum 20.01.2022
Duur +16 dagen
Taal Nederlands

Research Fundamentals

Verwerf de nodige vaardigheden voor het opzetten en succesvol uitvoeren van onderzoeksprojecten binnen supply chain. We bieden 4 aparte opleidingen aan: onderzoeksmethodologie, geavanceerde industriële economie, welvaartseconomie en transportmodellen.

Duur 1-10 dagen
Taal Engels

Registreer voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates over het topic van jouw keuze.

Eline maes

Een vraag over een van onze programma's?

Eline Maes

Tel: +32 3 265 88 85

Close

Een vraag over een van onze programma's?