Icon info
NL
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/coaching-skills-voor-leiders
Masterclass Coaching Skills voor Leiders

Masterclass Coaching Skills voor Leiders

Coaching verbetert de efficiëntie van teams, verhoogt de motivatie van werknemers én bevordert het welzijn op de werkvloer. Het is dan ook een essentiële vaardigheid voor leidinggevenden, teamleiders en managers. Tijdens deze masterclass ontwikkel je niet alleen coachingvaardigheden, je krijgt ook een toolbox mee vol evidence-based methodologieën gebaseerd op neurowetenschappen.

Taal

Engels

Eerste startdatum

25.11.2024

Duur

1 - 10 dagen
Prijs
€3.250

Locatie

Antwerpen, België

Taal

Engels

Eerste startdatum

25.11.2024

Duur

1 - 10 dagen
Prijs
€3.250

Locatie

Antwerpen, België
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/coaching-skills-voor-leiders
Masterclass Coaching Skills voor Leiders

People management en welzijn

Maak je teams efficiënter en performanter en stimuleer de motivatie en het welzijn van je collega's.

Gebaseerd op neurowetenschappen

Leer begrijpen hoe ons brein informatie, emoties en gedrag verwerkt, door gebruik te maken van wetenschappelijk bewezen methodologieën gebaseerd op neurowetenschappen.

Coachingtechnieken en -tools

Zet theorie om in praktijk met diverse technieken en -tools zoals diagnose-instrumenten, interviewmethoden en technieken om medewerkers en cliënten te motiveren en tot resultaten te doen komen.

Talentontwikkeling via coaching gebaseerd op neurowetenschappen

Nieuwe technologieën, disrupties, veranderende ecosystemen, globalisering en andere factoren maken onze jobs steeds complexer en onvoorspelbaarder. Om als organisatie te overleven én te groeien, heb je veerkrachtige medewerkers nodig die vlot kunnen omgaan met het wisselen van rollen en vaardigheden, het veranderen van werkplek, het werken in meerdere teams, een gevarieerde mix van stakeholders, enz. De behoefte aan het ondersteunen van medewerkers is dan ook nog nooit zo groot geweest.

Terwijl coaching vroeger vaak werd uitbesteed of overgeheveld naar de hr-afdeling, is het vandaag heel duidelijk dat coaching tot de kern van de verantwoordelijkheden van leidinggevenden behoort. Via coaching kunnen managers tegelijk hun teams helpen om efficiënter en performanter te worden, en hun motivatie en welbevinden verbeteren. Dat maakt van coaching een fundamentele vaardigheid die elke leidinggevende, teamleider of manager in de vingers moet hebben.

Deze unieke masterclass helpt je niet alleen om coachingvaardigheden te ontwikkelen, maar geeft je ook een toolbox mee vol evidence-based methodologieën gebaseerd op neurowetenschappen. Neurowetenschappen helpt je te begrijpen hoe onze hersenen werkdruk, verandering, conflict, enz. verwerken en erop reageren. Dankzij deze inzichten kan je mensen veel effectiever coachen en hun persoonlijke doelen afstemmen op de doelen van je organisatie.

Girl in therapy

Coachingvaardigheden, toolbox en methodologieën

Deze masterclass bestaat uit 3 opeenvolgende lesdagen. Na enkele maanden voorzien we een terugkomsessie. We focussen ons op:

  • Bouwstenen van coaching
  • Informatiemanagement, creëren van gedeelde mindmaps via dialoog
  • Het managen van emoties, zelfregulatie en positieve beïnvloeding
  • Leiderschap en het managen van mensen en verandering
  • Zelfleiderschap, time- en energiemanagement
  • Supervisie en intervisie
  • Ontwikkelen van coachingcompetenties via praktijkoefeningen en feedback
Lees meer over het programma
Blog traditionele competenties

Waarom je voor AMS kiest

De masterclass 'Coaching Skills voor Leiders' is een transformatieve leerervaring op het snijvlak van psychologie, neurowetenschappen, management en coaching. Je verwerft een grondige kennis van de theoretische fundamenten van affectieve, sociale en cognitieve neurowetenschappen, arbeidspsychologie en leiderschapstheorie. Je krijgt toegang tot het Belgische NeuroTrainingLab™, een op wetenschap gebaseerde methodologie voor leiderschapsontwikkeling, wat dit programma uniek maakt op het internationale toneel.

Ontdek meer redenen om voor deze masterclass te kiezen
Neurotraining1 blog

Start de registratieprocedure

Om de kwaliteit van deze masterclass te kunnen garanderen, laten wij slechts een beperkt aantal deelnemers toe. We raden je dan ook aan om zo snel mogelijk in te schrijven.

Eline maes

Een vraag over dit programma?

Function Learning & Development Advisor
Eline maes
Sluiten

Een vraag over dit programma?