Icon info
NL
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/masterclass-organisatie-redesign-iao
Masterclass Organisatie(re)design met IAO

Masterclass Organisatie-(re)design met IAO

Organisatorische innovatie is een noodzaak om als bedrijf te overleven. Maar hoe begin je eraan? Deze masterclass biedt jou de nodige kennis om de juiste structuren en processen vast te pinnen.

Taal

Nederlands

Eerste startdatum

14.11.2022

Duur

1 - 10 dagen
Prijs
€7.950

Locatie

Antwerpen, België

Taal

Nederlands

Eerste startdatum

14.11.2022

Duur

1 - 10 dagen
Prijs
€7.950

Locatie

Antwerpen, België
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/masterclass-organisatie-redesign-iao
Masterclass Organisatie(re)design met IAO

2

modules

De masterclass bestaat uit twee modules: een eerste focus ligt op de redesigntheorie. In deel twee verbreden we naar complementaire invalshoeken die noodzakelijk zijn voor een succesvolle structuurinterventie. Kies zelf of je een of twee modules volgt.

DYI

Cases en workshops

Je gaat vooral zelf aan de slag via praktische workshops, cases en oefeningen. Hiervoor maak je gebruik van verschillende tools zoals o.a. werkblokkenspel en LiZeT.

Individueel

verdiepingstraject

Indien gewenst, kan je de masterclass aanvullen met een individueel verdiepingstraject. Hiermee kan je extra inzichten krijgen en op zelfstandige basis één of meerdere aspecten van de innovatieve arbeidsorganisatie uitwerken.

Anders en beter organiseren? Geen luxe maar noodzaak

Het belang van organisatorische en/of sociale innovatie was al een tijdje aan een opmars bezig. Door onder andere COVID-19 is dit de laaste jaren in een enorme stroomversnelling geschoten. Ondernemingen en organisaties moeten zich intern structureren, het hybride werken integreren, personeel anders gaan inzetten, enz. Doe je dat niet, dan ga je vroeg of laat over de kop. Tijdens deze masterclass leer je een integraal veranderplan op te maken waarbij je zowel aandacht besteedt aan de structuurbouw als aan het veranderingsproces.

Download de brochure

Meer informatie over het programma?

Deze unieke opleiding combineert de krachten van Workitects en Antwerp Management School. De docenten zijn topexperten op het vlak van organisatie(re)design, zowel vanuit een theoretische als een praktische invalshoek.

Door de evenwichtige mix tussen theorie en praktijk krijg je de leerstof echt onder de knie. Bovendien kan je werken aan een eigen case. Lees hier hoe dit in zijn werk gaat.

Ontdek het programma
Peggy De Prins AMS Professor Antwerp Management School

Waarom je voor AMS kiest

Deze opleiding biedt jou, naast een stevige academische basis, tal van cases uit de praktijk. Je verwerft nieuwe inzichten en tools die meteen inzetbaar zijn binnen jouw organisatie. Onze docenten beschikken over zowel academische expertise als praktijkervaring.

Lees hier wat deze opleiding uniek maakt
AMS students executive

Een klein beetje lef

Liesbet, Sarah, Gui en Pieter-Jan kozen voor deze masterclass.

“Je hebt eigenlijk gewoon een klein beetje lef nodig om de eerste stap te zetten en de voordelen volgen vanzelf.”

Bekijk de getuigenissen
AMS Executive Students

Ontdek ons onderzoek in 'Human impact'

Bedrijven en organisaties zijn voortdurend in beweging. Terwijl de nieuwe doelstellingen, structuren en strategieën in detail worden uitgewerkt, blijft het menselijke aspect vaak onderbelicht. Binnen dit onderzoeksdomein focussen we op de menselijke impact. We besteden aandacht aan innovatieve manieren om flexibel in te spelen op veranderingen op de arbeidsmarkt. Daarnaast leren we de complexiteit van het individu beter te begrijpen en om zo de effectiviteit van investeringen in menselijk kapitaal te verhogen.

Lees meer
Ans De Vos AMS Antwerp Management School

Schrijf je in voor onze 'Human Resources & Leadership' newsletter

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond Human Resources & Leadership? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en vink het juiste topic aan.

Schrijf je in
Boogkeers 2 1

Start de registratieprocedure

Om de kwaliteit van deze masterclass te kunnen garanderen, laten wij slechts een beperkt aantal deelnemers toe. We raden je dan ook aan om zo snel mogelijk in te schrijven.

Eline maes

Een vraag over dit programma?

Eline Maes

Function: Learning & Development Advisor

Tel: +32 474 44 03 28

Function Learning & Development Advisor
Eline maes
Sluiten

Een vraag over dit programma?