Icon info
NL
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/changemanagement
Masterclass Verander- management

Masterclass Verandermanagement

Ontdek hoe je strategische organisatieprojecten & -transformaties succesvol kan leiden.

Taal

Nederlands

Eerste startdatum

23.10.2023

Duur

1 - 10 dagen
Prijs
€8.450

Locatie

Antwerpen, België

Taal

Nederlands

Eerste startdatum

23.10.2023

Duur

1 - 10 dagen
Prijs
€8.450

Locatie

Antwerpen, België
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/changemanagement
Masterclass Verander- management

3 modules

in telkens 3 dagen

Elke module zoomt in op 1 concreet onderdeel: het veranderproject definiëren, de veranderstrategie bepalen en het veranderproces leiden. Je kan je inschrijven voor het volledige programma of per module.

80 tools

voor directe impact

Per kernrol van de verandermanager krijg je concrete, toepasbare tools aangereikt die je meteen kan inzetten doorheen de vier kernrollen van de verandermanager.

Strategisch

& praktisch

Je moet de technieken in de vingers hebben, maar je moet ook inzicht hebben in het hele proces en weten welk resultaat je wil bereiken. Bij AMS krijg je zowel praktische tools als strategisch denken aangereikt.

Stuur verandering binnen je organisatie

De opleiding Verandermanagement biedt jou geen kant-en-klare oplossing voor jouw veranderprojecten. Dat kan gewoonweg niet in deze tijden. We bieden jou wel een voortschrijdend inzicht waardoor je de juiste strategische keuzes zal maken. Want zelfs al is de eindbestemming van je reis niet helemaal duidelijk: “Strategy is your current best guess. Strategic leadership is your guide.”

Bovendien maak je kennis met maar liefst 80 tools die iedere verandermanager in de vingers moet hebben. Op deze manier zet je de theorie meteen om naar jouw praktijk.

Download onze brochure

Meer informatie over het programma?

Deze masterclass opleiding Change Management is opgebouwd uit drie modules. Pas helemaal aan het einde komen we aan de verandering zelf. Of, om het met een van de talrijke metaforen van docent Ron Meyer te zeggen: ‘een arts moet niet beginnen snijden voordat hij weet wat hij aan het oplossen is’.

  1. Het veranderproject definiëren
  2. De veranderstrategie bepalen
  3. Het veranderproces leiden
Ontdek het programma
AMS Change Management 6 1

Waarom je voor AMS kiest

We geven je niet alleen de nodige theoretische kennis rond veranderprocessen mee, je gaat vooral zelf aan de slag. Dankzij deze kruisbestuiving tussen academische kennis en praktijk, neem je concrete inzichten, ideeën en plannen mee naar je eigen organisatie.

  • Je krijgt een scala aan concrete tools in handen waarmee je praktisch aan de slag kan bij veranderingen in jouw organisatie of bij een klant.
  • Je krijgt conceptuele kaders aangereikt waarmee je overzicht krijgt over veranderprocessen en inzicht krijgt in allerlei uitdagingen die op jouw verandertraject kunnen komen.
  • Je werkt aan jouw eigen visie op organisatieverandering en ontwikkelt leiderschapskwaliteiten waarmee je stakeholders mee kan krijgen in veranderprocessen.
  • Je raakt geïnspireerd door het uitwisselen van ervaringen met andere deelnemers en bouwt een netwerk van relaties met hen op.
Ontdek waarom
AMS Change Management 22 1

Getuigenissen van studenten Change Management

Dorothy, Stefanie, Ken, Steven en Bruno kozen voor de masterclass opleiding Change Management.

"Ik wandel hier buiten met een toolbox met allemaal technieken en methodieken die ik kan inzetten in de verschillende processen."

Bekijk en lees de getuigenissen
AMS Change Management 9 1

Ontdek ons onderzoek in 'Sturen van transformatie in organisaties'

Alles verandert razendsnel, niets is nog zeker. De markt is complex en onduidelijkheid is troef. Als onderneming kan je twee dingen doen: je ziet het gebeuren en je stuurt hier en daar bij in de hoop overeind te blijven. Of je grijpt de kans om veranderingen mee te sturen en er als organisatie sterker uit te komen. Binnen dit domein onderzoeken we hoe bedrijven interne en externe uitdagingen kunnen omzetten naar een succesverhaal.

Lees meer
Business design thinking AMS roel de Rijck

Schrijf je in voor onze newsletter

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond Human Resources & Leadership, Sustainable Transformation of Strategy & Innovation? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en vink het juiste topic aan.

Schrijf je in
Boogkeers 2 1

Start de registratieprocedure

Om de kwaliteit van deze masterclass te kunnen garanderen, laten wij slechts een beperkt aantal deelnemers toe. We raden je dan ook aan om zo snel mogelijk in te schrijven.

Eline maes

Een vraag over dit programma?

Function Learning & Development Advisor
Meeting
Eline maes
Sluiten

Een vraag over dit programma?